Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Дни на Куба в Община КазанлъкПри голям интерес от страна на казанлъчани и гости на града преминаха Дните на Куба в Община Казанлък.Специален гост на събитията бе Нейно Превъзходителство Каридад Ямира Куето Милиан, посланик на Куба в България.

Тя бе приятно изненадана от подаръка красиво пано с отпечатаци на децата и младежите от Дневните центрове „Работилници за мечти“ и защитено жилище „Оптима“ в с. Дунавци.

За самия град и неговите жители посланикът Каридад Ямира Куето Милиан сподели че е очарована и искрено щастлива от посрещането.

Освен с красива изложба дните на Куба включваха Концерт с латино ритми на възпитаниците на Надя Тончева от национално училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова” гр. Стара Загора.
Микс от танци на „Zumba kids & junior с Гери” и изпълнения от вокална школа „Мюзик лаб”при Военен клуб-Казанлък с ръководител Ганка Добрева.

Като завършек на събитията свързани с Кубинското изкуство в село Копринка  от НЧ „Пробуда-1920” бяха подготви и специален концерт посветен на Куба, както и представяне дейността на МЦР-Взаимопомощ на язовир Копринка.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж