Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Над 20 са кандидатките за „Царица Роза 2022“

В зала на Общината се проведе първата среща с момичетата, които ще участват в надпреварата за короната на Царица Роза 2022г. Те бяха поздравени от Кмета Галина Стоянова, която отбеляза, че това е не трудно, а забавно начинание, която остава спомен за цял живот. Тя даде основни напътствия на 12-класничките, за да бъде присъствието им приятно през цялото време на предизвикателството и пожела на всички спокойствие и успех.


Кметът на Казанлък представи на бъдещите абитуриентки основния екип, който ще работи с тях за по-доброто им участие в конкурса – спектакъл за избор на Царица Роза 2022: коафьорът Стенли Нанчев, директорът на Музея по фотография Стефан Папукциев и инструкторът по зумба Гергана Начева. Те направиха първи генерални напътствия към момичетата. Те се запознаха и с програмата „Пътят към Короната“, по която започва подготовката им за спектакъла.
Галина Стоянова ги увери, че всичко ще бъде по правилата, а в журито никога не е имало случайни хора, на които може да се влияе тя и даде съвет кандидатките да се абстрахират от злонамерени коментари в социалните мрежи.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж