Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

АЛИАНС ФРАНСЕЗ – СТАРА ЗАГОРА и АЛИАНС ФРАНСЕЗ – КАЗАНЛЪК к а н я т на среща с ДЕЧКО НИКОЛОВ

19 март /четвъртък/
- 16,30 ч. в офиса на сдружение „Алтернатива 55”-Стара Загора /ул.”Руси Аргов”№2, до Медицински център „Надежда”/ ще се проведе надграждащо обучение на социалните асистенти , които работят по съвместен проект на Община Стара Загора и сдружение „ Алтернатива 55” по националната програма „ Асистенти за хора с увреждания „. Тази година по програмата 15 социални асистенти обгрижват 30 души с увреждане над 90% ; за първи път в програмата са включени и двама социални асистенти за деца.
- 13,00 ч., с.Малка Верея – Кметът на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев е поканен на тържеството на Пена Рашева Стоянова, която точно в този ден – 19 март – навършва 100 години

- 13,00 ч., х-л „Латинка”, Старозагорски минерални бани - Община Стара Загора в лицето на Уляна Кьосева, ст.експерт „Пресаташе” / в качеството си на учредител и член на Асоциация на специалистите по комуникация /АСКО/ е домакин на семинар по Проекта„Организационна устойчивост на професионално ориентираните НПО в подкрепа на общините” на Националната асоциация на общините в Република България /НАСО РБ/ в партньорство с Асоциация на специалистите по комуникация /АСКО/
,  договор 08-23-1-С/27.08.2008 г. по ОПАК, съфинансирана от ЕС чрез ЕСФ.
На семинара ще се обсъждат теми като: планиране дейностите на АСКО и тяхното финансиране, Ефективни външни и вътрешни комуникации на организацията,  Как да привличаме съмишленици и клиенти, Как да изграждаме ефективни партньорства. Участват специалисти по комуникация в общини, НПО и др. От Стара Загора, Сливен, Ямбол, Казанлък и др. Общини от Южна България. За АСКО и наскоро излязлата от печат втора книга на Асоциацията може да прочетете на адрес:
http://www.asko-bg.com/

-18:00 часа в зала  І-ви етаж на РБ „Захарий Княжески”
бул. Руски № 46  АЛИАНС ФРАНСЕЗ – СТАРА ЗАГОРА и АЛИАНС ФРАНСЕЗ – КАЗАНЛЪК  к а н я т на среща с ДЕЧКО НИКОЛОВ - Журналист, писател, хуморист и карикатурист На Стара Загора и Казанлък
Дечко Николов Спечели Първата награда в националния конкурс “Евросапиенс” през февруари 2009 г.
Националният конкурс за карикатура “Евросапиенс” е съвместен кураторски проект, осъществяван от Дома на хумора и сатирата – Габрово и финансиран от депутата в Европейския парламент (ЕНП-ЕД/ГЕРБ) Николай Младенов.
На 1 април 2009 г. – Ден на шегата и рожден ден на Дома на хумора и сатирата – изложбата от конкурса “Евросапиенс” ще бъде открита едновременно в Дома на хумора в Габрово и в Европейския парламент в Брюксел.
На вернисажа в европейската столица, колекцията карикатури ще бъде допълнена от още 30 творби на европейска тематика от художествения фонд “Хумор на народите” на Дома на хумора.

ПРЕСЦЕНТЪР ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: