Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Второ издание на Национален конкурс „Поети с китара“ Казанлък 2022Тази година се проведе второто издание на национален конкурс „поети с китара“ казанлък 2022.10 от най-популярните бардове в страната се събраха на сцената на Тюлбето да зарадват казанлъшката публика, със свои авторски изпълнения.

В тазгодишната напревара на националния конкурс „Поети с китара“ Казанлък 2022, взеха участие бардовете: Геновева Цандева, Деан Максимов, Иво Руев, Йордан Пеев, Красимир Йорданов, Михаил Гроздев, Румен Спасов, Татяна Йотова, Тодор Янкулов, Явор Георгиев. В края на музикалната вечер публиката имаше възможността да избере своя фаворит, чрез Талон за гласуване.

С най-много гласове от публиката бе избран - Тодор Янкулов, който, диплом и парична награда от 500 лв., СПЕЦИАЛНА НАГРАДА - КИТАРА градна Иво Руев, а отличието на Литературно художествен музей „Чудомир“ за най-добър текст на песен отиде при Красимир Йорданов.
Музикалната програма, завърши със специален бард-сешън "Нощта на бардовете"  в пъб в Казанлък.

Организаторите се надяват надяваме националния конкурс „поети с китара“ да се превърне в традиция и да спомага за популяризирането на бардове от цялата страна.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж