Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Над 3900 лв. събраха казанлъшки музиканти за студенти в неравностойно положение3941,50 лева са събраните средства от провелия се благотворителен концерт, организиран от Царица Роза 2022 Белослава Желева. Заедно с музиканти и танцьори и благодарение на Община Казанлък за съдействието с осигуряването на озвучаване, добросърдечни казанлъчани и на кмета Галина Стянова, която подкрепи финансово инициативата, всички събрани пари ще помогнат за обучението на студенти в неравностойно положение.Съвместно с фондация „Готови за успех”, която осигурява стипендии за отлични ученици, загубили един или и двамата си родители, или деца, израснали в специализирана институция, двама учащи ще получат средствата за своето образование.

Участие в концерта взеха СКХГ „Розова долина”, Desire Band, група „Октава”, БТЦ „Грация” и Елвира Илчева. Водещи на събитието бяха самата Царица роза Белослава Желева, заедно с Лъчезар Йорданов.
Това бе първа благотворителна инициативата на кзаанлъшката красавица, но тя е категорична, че и занапред ще продължи да подкрепя добри каузи.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж