Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Казанлък инфо - www.kazanlak-bg.info

Още видео новини >>>

Как да приготвим лесен и бюджетен обяд за офиса?

 Топлите летни дни вече отминаха, а с тях и безгрижните ваканции, което означава, че все по-често ще се намираме в офиса. Нека не се лъжем, колкото и да е приятното близкото до работа заведение, със сигурност, ще е значително по-бюджетно и пълноценно, ако приготвиш обяда си от вкъщи. А и по този начин не се ограничаваш до няколко налични ястия, може да експериментираш и да си хапваш любимите неща.

Тъй като за начало може да ти се стори предизвикателна задача да организираш седмичното си обедно меню, ние сме ти подготвили няколко съвета и хитринки как да се справиш с лекота. Дори не предполагаш колко много варианти се откриват пред теб. А като допълнение, сме ти подготвили няколко супер лесни рецепти, като всяка може да приготвиш у дома за под 20 минути.

Избирай умно и изгодно

Когато става въпрос за ежедневно приготвяне на храна, нашият съвет е предварително преди да започне работна седмица, да се заемеш с планиране на обяда си през следващите дни. Първоначално ще се запиташ как, тъй като да измислиш поне 5 обяда, които са различни, лесни, а в същото време и богати на хранителни вещества и вкусни, се превръща в едно сложно хранително уравнение.

Всяка седмица може да разгледаш каталога с намаления, като по този начин съвсем ще промениш цялостния изглед към менюто си. Следейки какво е на промоционална цена, може бързо да ти хрумне какво точно да си приготвиш, а дори може да ти даде идея за кой ден от седмицата, тъй като някои храни са с по-кратък срок на годност. Разглеждайки брошурата дори може да набележиш кои продукти да комбинираш помежду им, за да си набавиш дневната доза протеини, въглехидрати и мазнини.

Лесни рецепти, подходящи за всеки ден в офиса

Домашно приготвената храна е много по-вкусна, тъй като ти я приготвяш и овкусяваш спрямо своите предпочитания. А и сме убедени, че ще бъде много по-богата и разнообразна, особено след като след известно време изпробваш повече рецепти. Като за начало ние сме ти подготвили няколко рецепти, а за приготвянето им може да разгледаш https://www.kaufland.bg/asortiment.html. А ето ги и тях:

  1. Салата в буркан. Звучи интересно, нали? Това е един лесен за приготвяне, както и за транспортиране обяд. Подреждайки продуктите в правилния ред, ще предотвратиш разливането на дресинга, както и пропиването му в зеленчуците. А, когато дойде време за обяд бързо може да разбъркаш салатата си, разклащайки буркана и да си хапнеш свежа и най-важното домашно приготвена и бюджетна салата. Препоръчваме ти да сложиш дресинга най-отдолу, а най-отгоре да поставиш зелената салата. Ако харесваш салата с макарони, то може да добавиш и да експериментираш с различни комбинации и дресинг.
  2. Друго, което може да съхраниш в буркан е супата. В този случай може да разнообразиш с различни видове, като имай предвид, че не всяка супа е необходимо да се претопли преди да хапнеш. Винаги може да си направиш допълнително и крутони, за да стане обядът ти по-засищащ.
  3. Кой е казал, че кускусът е само за закуска? В близкия Изток кускусът и булгурът се използват за много ястия и салати. Добави разнообразие от зеленчуци, магданоз, подправки, а дори семена и изпечени ядки.
  4. Сандвичът винаги е опция. Това е един от най-разпространените варианти за приготвена храна от вкъщи. Спрямо предпочитанията си сандвичът ти може да включва месо, или пък не. Богат асортимент от сосове и зеленчуци. Добави кълнове или кисели бейби краставички, имаш пълна свобода на избор.

Когато става въпрос за бюджетни опции за обяд в офиса, разнообразието е безкрайно. Всичко зависи от твоите вкусови изисквания. Всяка една от горепосочените рецепти може да бъде като основа, около която да развихриш въображението си.


 

> НОВИНИ ОТ

Обновена: Сигнал за взрив в завод Арсенал

Обновена: Сигнал за взрив в завод Арсенал

Мъж на 55 години е загинал, две жени – на 43 и 53 години, в момента са в неизвестност и една жена, ...

продължава>

След 100 % обработени протоколи от ЦИК в Област Стара Загора

След 100 % обработени  протоколи от ЦИК в Област Стара Загора


В област Стара Загора обобщените резултати са на базата на 100 процента обработени протоколи

продължава>

Пожар в парк „Тюлбе“

Пожар в парк „Тюлбе“Запалила се е постройка в боровата гора на парк „Тюлбе“ . Според непотвърдена информация в къщата са...

продължава>

Добре дошли в Бузлуджа

> ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА:

„Белокаменната красавица на Казанлък“ по-известна като ХГ- Казанлък и ИМ „Искра“

„Белокаменната красавица на Казанлък“ по-известна като ХГ- Казанлък и ИМ „Искра“В края на 60-те години на миналия век колективът на арх. Иван Битраков, Яким Петров и Георги Папагалов печели конкурс за нова изложбена сграда в гр. Казанлък. В течение на над десет години проектът преминава през редица промени и наименования докато през 1981г. сградата не отваря официално врати и в нея се настаняват Художествена Галерия – Казанлък и Исторически музей „Искра“.

продължава>

Виж ЧУДОМИР В КАЗАНЛЪШКА ИСКРА


> И ДРУГИТЕ НОВИНИ:

ФК „Розова Долина“ излезе на протест срещу решението на общинския съвет на БСП

ФК „Розова Долина“ излезе на протест срещу решението на общинския съвет на БСПНа заседанието на Общинския съвет бе разгледано предложение за  предоставяне за безвъзмездно по...

продължава>

Млади творци се включиха в проект „Нови спомени с ухание на рози“

Млади творци се включиха в проект „Нови спомени с ухание на рози“Проект „Нови спомени с ухание на рози“ се проведе в Казанлък. В него се включиха деца и младежи от с...

продължава>

TEEN FEST в парк Розариум по повод 12 август - Международен ден на младежта

TEEN FEST в парк Розариум по повод 12 август - Международен ден на младежтаTEEN FEST в парк Розариум по повод 12 август - Международен ден на младежта (Организатори: Община Ка...

продължава>

> ПРЕЗ ОЧИТЕ НА...

Табели с предупреждение след почистени нерегламентирани сметища край Крън

Табели с предупреждение след почистени нерегламентирани сметища край Крън

След почистване на нерегламентираните сметища в околностите на град Крън, кметът Пламен Георгиев постави и информационни табели във връзка с Наредба 23 от Общински съвет - Казанлък, която напомня, че максималната глоба за незаконно изхвърляне на отпадъци е до 1000 лв.

продължава>

ВИЖТЕ КАК ДА РАЗЛИЧАВАТЕ ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ:

> ПОЛИТИКА:

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

> ВИЖТЕ ОЩЕ:

Натуралните хранителни добавки: Какво трябва да знаете?

Натуралните хранителни добавки: Какво трябва да знаете?

Натуралните хранителни добавки са все по-популярен избор сред хората, които търсят начини как да под...

продължава>

Последни два дни за плащане на данъка върху доходите с отстъпка

Последни два дни за плащане на данъка върху доходите с отстъпка

82 млн. лева са платени през виртуален ПОС на НАП от началото на годината

Остават два дни, в които фи... продължава>

Европейският съюз открива 13 информационни центъра от ново поколение в България

Европейският съюз открива 13 информационни центъра от ново поколение в България

Българските граждани ще имат още по-лесен и пряк достъп до информация за Европейския съюз благодарен...

продължава>

Над 3900 лв. събраха казанлъшки музиканти за студенти в неравностойно положение

Над 3900 лв. събраха казанлъшки музиканти за студенти в неравностойно положение3941,50 лева са събраните средства от провелия се благотворителен концерт, организиран от Царица Роз...

продължава>

Проф. Николай Овчаров: Странен и различен археологически сезон бе това лято

Проф. Николай Овчаров: Странен и различен археологически сезон бе това лятоПо време на гостуването си в Казанлък проф. Овчаров сподели и как е преминало последното археологиче...

продължава>
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж