Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Казанлък инфо - www.kazanlak-bg.info

Още видео новини >>>

Мини багери: Отлична инвестиция за вашия строителен бизнес

Мини багерите са сред най-продаваната строителна техника у нас. Всяка година българските строителни фирми купуват между 200 и 300 нови мини багера. Голямата им популярност се дължи на все по-интензивното строителство в населените места, където пространството е ограничено и компактните размери на машините са от голямо значение за бързото, ефективно и безопасно изпълнение на строителството. В същото време тази инвестиция се възвръща много по-бързо отколкото в друг вид строителна техника. От Titanmachinery споделят как да се спрем на най-подходящия за целите ни модел.

Правилен избор на модела

За да се постигне очакваната бърза възвращаемост на инвестицията в мини багер, той трябва да бъде избран внимателно. На първо място се определя неговата големина, т.е. работната му маса (между 1 т и 5 т), която рефлектира върху неговата дълбочина на копаене и товароподемност. Сред най-продаваните модели у нас са тези с работно тегло 1,8-2 т и 2,5-2,7 т. В България скорост набират продажбите и на 3,5-тонни машини. В ландашфтното строителство се използват предимно малки 1-тонни модели.

След това се избира вида на мини багера според неговата компактност. Все по-предпочитани стават машините с прибрана противотежест, която при ротация на надстройката остава в габарита на веригите. Това осигурява по-производителна и безопасна работа в близост до стени, колони и др. Моделите с конвенционална изпъкнала противотежест се предпочитат при необходимост от по-голяма товароподемност или за много интензивно копаене, но операторът трябва да внимава повече с околните препятствия.


Анализ на характеристиките и оборудването

Задълбоченият преглед на техническите характеристики и оборудването са от голямо значение за избора на подходящ мини багер и за възвращаемостта на инвестицията в него. Например дизеловият двигател се разглежда не само като обем, мощност и разход на гориво, но и като максимален въртящ момент, който има голямо значение за бързината на хидростатичната трансмисия (обикновено с две скорости) и работната хидравлика.

От съществена важност е архитектурата на хидравличната система. Решението само с една хидравлична помпа не е най-ефективното при моделите от 2 т нагоре. За минимум разход на гориво и бързо едновременно изпълнение на няколко работни движения се предпочита съчетаването на две или три хидравлични помпи. Най-висока горивна ефективност осигуряват хидравличните системи със затворен център и споделяне на дебита (Flow Sharing).

За изпълнение на различни задачи в строителството и съответно повишаване на приходите от тази дейност, е препоръчително машината да се оборудва с подходящ прикачен инвентар:

●     две кофи за изкопи с различна ширина;

●     планировъчна кофа

●     хидравличен чук;

●     хидравличен свредел;

●     хидравличен мулчер;

●     бързосменник или по възможност тилт-ротатор.

Сега е моментът да инвестирате в мини багер

На сайта Titanmachinery.bg ще откриете пълна информация и характеристики на различните модели мини багери, предлагани от Тайтън Машинъри България. Като официален представител на марките Case Construction Equipment и Wacker Neuson, дружеството предлага богата гама от строителни машини и оборудване. Можете да изпратете запитване онлайн или да позвъните на телефон *4040 за нови или употребявани машини.

 

> НОВИНИ ОТ

Обновена: Сигнал за взрив в завод Арсенал

Обновена: Сигнал за взрив в завод Арсенал

Мъж на 55 години е загинал, две жени – на 43 и 53 години, в момента са в неизвестност и една жена, ...

продължава>

След 100 % обработени протоколи от ЦИК в Област Стара Загора

След 100 % обработени  протоколи от ЦИК в Област Стара Загора


В област Стара Загора обобщените резултати са на базата на 100 процента обработени протоколи

продължава>

Пожар в парк „Тюлбе“

Пожар в парк „Тюлбе“Запалила се е постройка в боровата гора на парк „Тюлбе“ . Според непотвърдена информация в къщата са...

продължава>

Добре дошли в Бузлуджа

> ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА:

„Белокаменната красавица на Казанлък“ по-известна като ХГ- Казанлък и ИМ „Искра“

„Белокаменната красавица на Казанлък“ по-известна като ХГ- Казанлък и ИМ „Искра“В края на 60-те години на миналия век колективът на арх. Иван Битраков, Яким Петров и Георги Папагалов печели конкурс за нова изложбена сграда в гр. Казанлък. В течение на над десет години проектът преминава през редица промени и наименования докато през 1981г. сградата не отваря официално врати и в нея се настаняват Художествена Галерия – Казанлък и Исторически музей „Искра“.

продължава>

Виж ЧУДОМИР В КАЗАНЛЪШКА ИСКРА


> И ДРУГИТЕ НОВИНИ:

ФК „Розова Долина“ излезе на протест срещу решението на общинския съвет на БСП

ФК „Розова Долина“ излезе на протест срещу решението на общинския съвет на БСПНа заседанието на Общинския съвет бе разгледано предложение за  предоставяне за безвъзмездно по...

продължава>

Млади творци се включиха в проект „Нови спомени с ухание на рози“

Млади творци се включиха в проект „Нови спомени с ухание на рози“Проект „Нови спомени с ухание на рози“ се проведе в Казанлък. В него се включиха деца и младежи от с...

продължава>

TEEN FEST в парк Розариум по повод 12 август - Международен ден на младежта

TEEN FEST в парк Розариум по повод 12 август - Международен ден на младежтаTEEN FEST в парк Розариум по повод 12 август - Международен ден на младежта (Организатори: Община Ка...

продължава>

> ПРЕЗ ОЧИТЕ НА...

Табели с предупреждение след почистени нерегламентирани сметища край Крън

Табели с предупреждение след почистени нерегламентирани сметища край Крън

След почистване на нерегламентираните сметища в околностите на град Крън, кметът Пламен Георгиев постави и информационни табели във връзка с Наредба 23 от Общински съвет - Казанлък, която напомня, че максималната глоба за незаконно изхвърляне на отпадъци е до 1000 лв.

продължава>

ВИЖТЕ КАК ДА РАЗЛИЧАВАТЕ ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ:

> ПОЛИТИКА:

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

> ВИЖТЕ ОЩЕ:

Натуралните хранителни добавки: Какво трябва да знаете?

Натуралните хранителни добавки: Какво трябва да знаете?

Натуралните хранителни добавки: Какво трябва да знаете?

Натуралните хранителни добавки са все по-попу...

продължава>

Последни два дни за плащане на данъка върху доходите с отстъпка

Последни два дни за плащане на данъка върху доходите с отстъпка

82 млн. лева са платени през виртуален ПОС на НАП от началото на годината

Остават два дни, в които фи... продължава>

Европейският съюз открива 13 информационни центъра от ново поколение в България

Европейският съюз открива 13 информационни центъра от ново поколение в България

Българските граждани ще имат още по-лесен и пряк достъп до информация за Европейския съюз благодарен...

продължава>

Над 3900 лв. събраха казанлъшки музиканти за студенти в неравностойно положение

Над 3900 лв. събраха казанлъшки музиканти за студенти в неравностойно положение3941,50 лева са събраните средства от провелия се благотворителен концерт, организиран от Царица Роз...

продължава>

Проф. Николай Овчаров: Странен и различен археологически сезон бе това лято

Проф. Николай Овчаров: Странен и различен археологически сезон бе това лятоПо време на гостуването си в Казанлък проф. Овчаров сподели и как е преминало последното археологиче...

продължава>
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж