Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Еко мебели за зелено бъдеще

Екологичният въпрос става все по-важен както за отделните потребители, така и за производителите. Необходимостта от опазването на околната среда и мислене в посока зелено бъдеще се отразява значително и при избора на обзавеждане – еко мебелите се превръщат в модерно и функционално интериорно решение за всеки дом.

Чудите се как да изберете устойчиви и екологични модули за дома ви с цел минимално замърсяване на природата? Разбери повече от екипа на ИКЕА в следващите редове.

Предимства на еко мебелите

Въпреки че се изработват от рециклирани материали, те не отстъпват по естетическа издържаност и функционалност на стандартните изработки. Те са обработени с изчистени продукти, по-малко токсични са както за околната среда, така и за здравето на живущите, а в допълнение се характеризират със здравина и дълготрайност, коментират от Ikea.bg.

Какво да имате предвид при избора на еко мебели?

Екологичната насоченост се отразява ясно и в устойчивото производство на обзавеждане за дома. При избор на еко мебели трябва да съобразите следните особености:

 1. Видове материали
  За направата на еко мебели се използват устойчиви, биоразградими и рециклируеми материали, като бамбук и рециклирана дървесина. Те са много важни за поддържане на баланса в екосистемата, а чрез възможността за рециклиране намаляват нуждите от изсичане на горите.
  Освен това, при изработката на еко мебелите не се използват токсични материали, като лепила и покрития. Те биват заменени с екологични и чисти решения.
 2. Свойства
  Сред най-важните свойства на екологичното обзавеждане се окачествяват здравина, издръжливост във времето, рециклируемост, биоразградимост. Благодарение на употребата на възобновяеми материали, се намалява нуждата от изчерпването им в природата.
 3. Сертификат
  Тези изработки, подлежащи на екологично производство, разполагат със специални сертификати, които гарантират изчистения състав и устойчивата технология на създаване.

Това са някои от особеностите, които трябва да съобразите при избора на устойчиво обзавеждане.

Откъде да закупите еко мебели за дома ви?

Все повече производители включват в своята концепция опазването на околната среда, което се отразява както на производствените процеси, така и на избора на ресурси, които се използват за създаването им.

Онлайн ще откриете голямо разнообразие от утвърдени производители, които изработват висококачествени еко мебели от бързоразградими и възобновяеми материали. Можете да разгледате представените модели в каталозите, за да изберете най-доброто решение за дома ви.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж