Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 13.04.2009

 Разкрити кражби :            
На 10.04.т.г. около 03.00 ч. служители от Районно управление на МВР – Стара Загора са заловили в момент на кражба от тавански помещения на ул. «Ген. Стефан Тошев» №4, 24 год. С.Н. от Раднево и 25 год. Г.К. от с. Ягода, общ. Мъглиж. Работата по случая продължава.


Образувано бързо полицейско производство :
На 09.04.т.г. в Районно управление на МВР – Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : неправоспособния водач Р.К., 23 годишен от с. Крън, общ. Казанлък, за това че в Казанлък по ул. «Братя Жекови» е шофирал лек автомобил Опел «Астра», след употреба на алкохол с концентрация 1.80 промила.

На 10.04.т.г. срещу 46 год. Ж.К. от Казанлък е образувано бързо полицейско производство, за това че на казанлъшкия булевард «Александър Батемберг» е управлявал л.а. Фолксваген «Голф», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 3.50  промила. Ж.К. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление на МВР – Казанлък.

На 11.04.т.г. в Районно управление на МВР - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 26 год. И.М. от с. Баня, общ. Нова  Загора, за това че на пътя с. Ветрен - с. Зимница, общ. Мъглиж, е управлявал л.а. Опел «Вектра», със сливенска регистрация, след  употреба на алкохол с концетрация - 1.40 промила. В резултат на това И.М. е загубил контрол над автомобила и се е ударил в крайпътна  канавка.

На 11.04.т.г. в Районно управление на МВР - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу 34 год. С.М. от Казанлък, за това че на ул. «Александър Батемберг» в града е управлявал л.а. Пего «405», със старозагорска регистрация, след  употреба на алкохол с концетрация - 3.30 промила. С.М. е задържан за срок от 24 часа в Районно управление на МВР – Казанлък.

Специализирани полицейски операции :
На 09.04.т.г. на територията на Община Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, по време на която са проверени 70 МПС и 89 лица. Констатирани са 26 нарушения, за които са съставени 20 акта по Закона за движение по пътищата, 2 по Закона за българските документи за самоличност и са наложени 4 глоби с фиш.

Кражби :
На 09/10.04.т.г., чрез взломяване канинара на външната метална врата е проникнато в сградата на ОУ «Петър Берон» в с. Шейново, общ. Казанлък, откъдето е извършена кражба на : ръчна бормашина, ъглошлайф и сандъче с инструменти. Общата стойност на нанесените щетие в размер на около 250 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.

На 11.04.т.г. около 21.35 ч. в Районно управление на МВР - Казанлък е получено съобщение от 65 годишна жена, за това че малко по-рано, докато е вървяла по бул. «23 - ти  пехотен Шипченски полк» в Казанлък, е застигната от неизвестен велосипедист, който чрез издърпване, й е отнел дамската чанта от ръката и избягал. В чантата се е намирала сумата от 700 лв. По случая е образувано досъдебно производство.
          
Разкрито притежаване на наркотици :
На 12.04.т.г. около 01.00 ч. служители от Районно управление на МВР – Казанлък са извършили проверка на 23 год. Р.Д. и 22 год. Е.П., и двамата от с. Розово, общ. Казанлък, като в близост до тях е намерено бяло прахообразно вещество / около 2 гр./, реагирало при  направения полеви наркотест на амфетамин. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР – Казанлък.

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж