Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 21.04.2009


 Пътно транспортни произшествия
На 17.04.2009 г. около 20.40 ч. в с.Овощник, общ.Казанлък по ул."Розова долина" в посока юг се е движел мотопед "Баотиан", управляван от неправоспособния М.А.  (19) от същото село. При движение с несъобразена скорост , водачът изгубил управление над мотопеда, който се  ударил челно в насреща движещия се лек автомобил “Форд Ескорт”, управляван от Ж.И. (34) от с.Овощник. В резултат на удара М.А. е получил охлузвания по главата над ляво ухо, ляв крак и комоцио. Откаран е във ФСМП, където е отказал хоспитализация. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ.  При извършената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в кръвта на М.А. с концентрация 3.08 промила. Задържан е за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство. Не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на лекия автомобил.

На 18.04.2009 г.  около 0.30 ч. по път ІІ-56 от КПП Гердеме към Павел баня се е движел лек автомобил “Форд Ескорт”, управляван от неправоспособния К.А. ( 20) от с. Горно Сaхране, общ. Павел баня. На 1 км преди Павел баня,  при движение с несъобразена с пътните условия скорост (по мокра пътна настилка) водачът изгубил управление над автомобила, който излязъл извън пътното платно и се ударил челно  в бетонна шахта. В резултат на удара, возещият се на предна дясна седалка 23-годишен мъж от Горно Сахране  е получил  фрактура на шиен прешлен и е Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, с опасност за живота. Возещият се на задната седалка 30-годишен мъж от същото село е настанен в същата болница с фрактура на лява раменна кост, без опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая е образувано досъдебно производство.

На 20.04.2009 г. около 19.10 ч. в с.Тъжа, общ. Павел баня по ул."Тонзос" в посока изток се е  движел нерегистриран мотопед "Сузуки",  управляван от неправоспособната Д.Х. (30) от Казанлък.  На кръстовището с ул."Стара планина" при движение с несъобразена скорост Д.Х. изгубила контрол над мотопеда, който излязъл от пътното платно и се ударил в бетонна шахта. В резултат на удара, неправоспособната казанлъчанка е получила разкъсно контузна рана над ляво око и  натъртвания по цялото тяло. Настанена е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота Взета е кръвна проба за химически анализ. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.
 
Бързо  производство
На 17.04.2009 г. около 20.30 ч. на бул. “23 пехотен шипченски полк” в Казанлък полицейски екип на РПУ е заловил С.Х. (58) от Казанлък да управлява нерегистриран мотопед “Бабета” след употреба на алкохол с концентрация в кръвта 2,47 промила. Задържан е за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.

На 20.04.2009 г. около 19.55 ч.  в Казанлък на кръстовището на бул.”Княз Ал.Батенбег” и бул. “Н. Петков”  Н.Г. (35) от Казанлък при управление на лек автомобил “Фолксваген Поло” след употреба на алкохол  е предизвикал пътнотранспортно произшествие с лек автомобил “Киа”. Нанесени са минимални материални щети на автомобилите. При извършената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в кръвта на водача на “Фолксваген”, с концентрация  - 3.21 промила. Н.Г. е задържан за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство. 
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: