Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

„Българското образование в европейската година на творчеството и иновациите”


 Във връзка с предстоящите европарламентарни избори  2009, „Европа Директно” – Стара Загора, регионален офис Казанлък,  ще проведе на 29 април (сряда) от 17.30 ч. в малката зала  на Културен дом «Арсенал», гр.Казанлък
граждански форум на тема:

„Българското образование в европейската година на творчеството и иновациите”  

Целта на този форум е да се провокира открит диалог между гражданите и представители на различни общности, за да се повиши обществения интерес, информираността и съпричастността на гражданите към актуалните и важни за страната ни европейски политики и процеси.
В дискусията са потвърдили участие  представители на образованието и училищните среди, местната власт, младежките организации  и НПО.
С тази среща си поставяме за цел да създадем информирано обществено мнение и да повишим избирателната активност на гражданите като ги мотивираме да гласуват за европейската кауза на България. Дискусията няма за цел да се превърне в предизборна кампания на никоя политическа сила. Желанието ни е всеки събеседник да изрази своята гражданска позиция относно членството на страната ни до момента, качеството и европейските измерения на образованието, очакванията занапред и значението на изборите за Европейски парламент за подобряване на възможностите за образование и развитие на всеки български гражданин.

Модератор на форума:
Геновева Николова, Център за развитие на човешките       ресурси – гр. София

29.04.2009 г. (сряда) от 17.30 ч. в малката зала на Културен дом „Арсенал”
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж