Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Николай Терзиев: Избирането ми в листата на БСП за изборите е голям пробив за Казанлък

 Казанлъчанин е в листата с кандидат-депутати на БСП за парламентарните избори
Казанлък. Николай Терзиев е кандидатът за депутат в листата на БСП за парламентарните избори, утвърдена от Областния съвет на червената партия в Стара Загора, предаде кореспондент на радио "Фокус" - Велико Търново .

Той е кмет втори мандат на казанлъшкото село Шейново. На последните избори бе избран с над 85 % от гласовете на шейновци. Завършил е магистърска степен на обучение "Психология" във ВТУ "Св. Кирил и Методий". В момента продължава да учи специалност "Право" също във ВТУ. Семеен е с две деца.В листата с кандидати за депутати Николай Терзиев е на трето място след д-р Евгений Желев, който е водач на листата, а на второ място е коалиционният партньор.На четвърто място в листата е Иван Марков - изпълнителен директор на "Мини Марица изток" ЕАД-Раднево, на пето - Трифон Митев - председател на Областния съвет на БСП- Стара Загора, на шесто - Румяна Друмева - зам.областен управител на Стара Загора. След нея е Марияна Тотева, която е юрист в Раднево. Останалите места в листата са за: Петър Мръцков - досегашен народен представител, Станимир Генов - специалист в ТЕЦ "Марица изток-2, Стайко Генов - председател Общинския съвет на БСП - Чирпан, проф. Димо Гергинов от Тракийския университет в Стара Загора, Камен Маринов - директор дирекция "Областна инспекция по труда" - Стара Загора и Зоя Цвяткова - юрист .

Николай Терзиев: Избирането ми в листата на БСП за изборите е голям пробив за Казанлък
Казанлък. „Избирането ми в листата на БСП с кандидати за депутати, утвърдена от Областното ръководство на партията в Стара Загора, е голям пробив за Казанлък, а не толкова за самия мен”, заяви за радио “Фокус” – Велико Търново Николай Терзиев, който по настоящем е кмет втори мандат на казанлъшкото село Шейново. Той допълни, че е приятно изненадан. „Това за мен не е толкова лична победа и лично признание, колкото, че най-накрая на Казанлък се даде едно достойно място в листите в 27-ми многомандатен старозагорски регион”, заяви Николай Терзиев. Той сподели, че не е имал много време да осмисли избирането си в листата с кандидати, но бе категоричен, че се радва да членува в БСП. „Радостен съм, защото тази партия умее да цени кадрите си, да открива новото и ценно у тях и дава път на младите, което е много важно. Поласкан съм и трогнат от отношението на всички”, допълни още Терзиев.

Деница ГЕОРГИЕВА Радио "Фокус" - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: