Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 03.06.2009


 Разкрити престъпления
На 02.06.2009 г. около 15.30 ч. в  парка до хотел "Казанлък" полицейски екип на РПУ – Казанлък е извършил проверка на 16-годишен  младеж. Непълнолетният предал доброволно на полицейските служители полиетиленово пакетче с около 3 гр растителна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана. По случая е образувано досъдебно производство.

Бързи производства за шофиране след употреба на алкохол
На 02.06.2009 г. около 15.15 ч. в Казанлък на ул. “Паисий Хилендарски” полицейски екип на РПУ е заловил С.Т. (54) от Казанлък да управлява лек автомобил “Ситроен Берлинго” след употреба на алкохол, с концентрация - 3.00 промила. С.Т. е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.  

Кражба  
На 02.06.2009 г. в 14.20 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване ключалката на предната дясна врата, проникнало в лек автомобил “Фолксваген Поло”, паркиран в с. Черганово, общ. Казанлък. От автомобила е извършена кражба на авторадиокасетофон “Панасоник”. По случая работи РПУ – Стара Загора.

Пътно транспортни произшествия

На 02.06.2009г. около 13.40ч. в Казанлък по бул. “Княз  Ал. Батенберг” в посока изток се е  движел мотопед “Хонда”, управляван от Г.Д. (22) от Казанлък. При навлизане в кръстовището с ул.”Банянска” водачът задействал рязко спирачната система, при изгубил  контрол над мотопеда и паднал на пътното платно. Г.Д. е получил луксация  на  лява  раменна  става и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. По случая работи РПУ – Казанлък. 
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: