Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 23.11.2007

Лек автомобил “Рено 19” удря 62-годишен велосипедист
На 21.11.2007г. около 07.40ч. от с.Хаджидимитрово за с.Крън, общ.Казанлък в посока изток се е движел лек автомобил “Рено 19”,  управляван от К.О. (54) от с. Хаджидимитрово.  При движение с несъобразена скорост, пред земеделска кооперация "Съгласие" в с. Хаджидимитрово, предприел заобикаляне на паркирал автомобил и ударил  движещия се в същата посока 62-годишен велосипедист. В резултат на удара   велосипедистът е получил    охлузни рани по главата и луксация на лява раменна кост. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите.

23-годишен с “БМВ 324 Д” блъснал 35 годишна жена с “Мерцедес 190 Д”
На  21.11.2007 г.  около  16,15 ч. н Казанлък по  ул. “ Капитан Петко  войвода”  в  посока  юг  се е движел лек автомобил “БМВ 324 Д”, управляван от П.Н. (23) от Казанлък. При движение с несъобразена скорост и неспазване на необходимата  дистанция, в  кръстовището с ул.“Олимпиада”, застигнал и ударил отзад завиващия надясно лек автомобил “Мерцедес 190 Д”, управляван от 35-годишната И.П. от Казанлък. В резултат на удара са причинени значителни материални щети по автомобилите. Возещият се  на предната седалка в лек автомобил “БМВ” 25-годишен казанлъчанин е получил охлузна рана  на главата и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. И двамата водачи са използвали  обезопасителни  колани. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта им.

Полицейски операции
За времето от 09.00ч. на 20.11  до 17.00ч. на 21.11.2007 г. на територията, обслужвана от РПУ – Казанлък  бе проведена специализирана полицейска операция  за установяване и задържане на лица,  обявени за общодържавно и местно издирване. В хода на операцията са издирени общо 11 лица от които : 1 - с наложена мярка "Задържане под стража" ;  7  -  с наложени мярка "принудително довеждане" , 2  непълнолетни деца напуснали домовете си и едно лице, обявено за издирване с наложена мярка "принудително лечение".
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: