Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

2007-11-27 16:42:58

Водачът изгубил управление надтоварен автомобил “Додж Рам” и се е преобърнал
На 26.11.2007 г. около 10.50 ч. в Казанлък на кръстовището на бул. “Освобождение” с ул. “Ген. Драгомиров” в посока юг се е движел товарен автомобил “Додж Рам”, управляван от   С.А. (26) от с. Шейново, общ. Казанлък. При движение с несъобразена скорост  в зоната на кръстовището, водачът изгубил управление над автомобила, който се преобърнал. В резултат на удара, возещият се в автомобила А.Б. (30) от с. Шейново е получил разкъсно-контузни рани в областта на дясното слепоочие и тила. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ и е транспортиран в МБАЛ – Стара Загора за допълнителен преглед. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. В автомобила са ползвани предпазни колани.

Нарушаване на обществения ред пред питейно заведение в град Павел баня
На 29.10.2007 г. в 03.30 ч. в Полицейски участък – Павел баня е получен сигнал за нарушаване на обществения ред пред питейно заведение в града. Изпратеният на място полицейски екип на РПУ установил, че  Х.М. (23)  от Павел баня,  във видимо нетрезво състояние, е предизвикал конфликт с персонала на заведението и клиенти. При отправеното му от полицаите предупреждение, нарушителят проявил агресивност и неподчинение, което е наложило използването на помощни средства (белезници). При поставяне на белезниците, Х. М. съборил единия от служителите на реда и паднал  върху него. Полицейският служител е  получил луксация на дясна раменна става и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Х.М. е задържан в РПУ – Казанлък за 24 ч. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 131  ал.2, т.2, във вр. с чл. 129, ал1 от НК и на 26.11.2007 г. Окръжен съд – Стара Загора е осъдил Х.М. на 3 месеца лишаване от свобода условно, с 3 години изпитателен срок.

Взлом и кражба от железаро-коларска работилница на ул.”Ангел Кънчев”
На 26.11.2007 г. н 06.45 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба в с.Черганово, общ.Казанлък. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване входната врата, проникнало в железаро-коларска работилница на ул.”Ангел Кънчев” и извършило кражба на електрожен, два ъглошлайфа,  ел. ренде, бормашина, трифазен ел. мотор и инструменти. Щети в процес на изясняване. По случая работи РПУ – Казанлък.

Kражба на автокомпактдиск от лек автомобил “Мерцедес – 190”
На 26.11.2007г. в 09.15ч. в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил “Мерцедес – 190”, паркиран в стопанския двор на с. Скобелево, общ. Павел баня. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване предно ляво стъкло, проникнало в купето на автомобила и извършило кражба на автокомпактдиск. По случая работи РПУ – Казанлък.
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж