Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Близо 200 цивилни вече могат да посещават полигона „Змейово”

 Нов списък с 18 представители на Клуба на работодателя и журналисти от Стара Загора е бил одобрен от ДАНС за включване в 24-часовия граждански мониторинг на полигона „Змейово". С това общият брой на гражданските лица, които вече могат да посещават изпитателния полигон е 192. Очаква се скоро те да надхвърлят 200, когато бъде одобрен и последният изпратен до агенцията списък.

Имената са публикувани в сайта на областната администрация. Желаещите да се включат в мониторинга трябва да попълнят заявление по образец в деловодството на Областна администрация - Стара Загора.

Посещенията ще се извършват организирано и при определения регламент. Лицата от групата се инструктират срещу подпис по мерките за безопасност и ще бъдат съпровождани от представител на полигона и Военна полиция. Транспортът се осигурява от групата за граждански мониторинг.

Петима са вече кандидатите за длъжността „Връзки с обществеността" на полигона „Змейово", съобщиха от Екоцентъра в Стара Загора. До края на седмицата се очаква министерството на отбраната да утвърди критерии, по които ще бъде избрано гражданското лице за щатната длъжност.

www.dariknews.bg

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: