Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Илиана Иванова води „Берое” в Европарламента

 Oтборът на "Берое" заминава на 9 юни на тридневно посещение в централата на Европейския парламент в Брюксел, по покана на евродепутата Илиана Иванова. По време на престоя си в Белгия "зелено-белите" ще премерят сили в демонстративен мач срещу евродепутати.


"Това е огромно признание за "Берое" като отбор и за Стара Загора като град. Спечелената купа е резултат от работата на всички в клуба и се радвам за тази покана, тъй като тя идва като награда за труда, който въпреки трудностите, в крайна сметка се увенча с триумф. Илиана
Иванова беше впечатлена от това, че само с български футболисти, половината от които са и юноши на "Берое", съумяхме да вдигнем купата, да си спечелим място на европейската футболна сцена. Затова явно е
решила да ни отправи предложението, заради което, естествено сме й много благодарни", сподели председателят на Съвета на директорите на старозагорския тим Дамян Георгиев.

Разходите по пътуването и престоя на старозагорската делегация ще бъдат поети от Илиана Иванова. За Брюксел ще замнат 25 души от клуба и петима представители на местната власт.

www.dariknews.bg

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: