Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

18 ученици от Казанлък са включени в "Талантливите деца на България"

 В продължение на няколко години Фондация ”Димитър Бербатов” издирва талантливите деца на България в областите: танцово изкуство, театър, народно творчество, наука, спорт, които след класация се включват в едноименна енциклопедия на талантливите деца. В две от изданията на енциклопедията са включени учевници от ПГ лека промишленост и туризъм. И двата пъти сред талантливите деца е номинацията на колоездача Андон Петров.

Общо 18 деца от казанлъшките училища са включени в тазгодишното издание на „Талантливите деца на България”. Освен от ПГ по лека промишленост и туризъм, честта на Казанлък защитават ученици от НГПИД „Акад. Дечко Узунов”, СОУ „Екзарх Антим Първи”, МГ и ХГ „Св.Св. Кирил и Методий”.

информация: радио Вис Виталис

Излезе книгата "Успелите деца на България 2009"

Очакваната от всички "наши" деца книга излезе от печат и беше изпратена по куриер до училищата на включените в нея деца. Книгата е издадена с помощта на "Жилет" - дарител на фондацията по Проект "Награди...2009".

Луксозното издание и тази година представя снимки и информация за децата с одобрена номинация по проекта "Награди за успелите деца на България". Всяко поименно включено в него дете го получи като подарък по куриер в своето училище.

За груповите номинации е изпратена по една книга.

Книгите за децата от българските училища зад граница са в офиса на фондацията.

Поради погрешно посочен адрес, книгата не е доставена на Християна Дечева от Плевен. Християна може да получи книгата на допълнително посочен адрес (изпратен на office@dberbatov.org), като повторната куриерска доставка ще бъде за нейна сметка.

Всеки, който иска да получи допълнителна бройка от книгата, може да го направи по следния ред:

Да изпрати е-мейл на office@dberbatov.org, в който да заяви желаната бройка и адреса на доставката (както и телефон за връзка) и след като му бъде потвърдена наличността на книги в момента, да заплати 12 лв. за всяка по сметка на Фондация "Димитър Бербатов" в ОББ BG96UBBS80021077908120 BIC:UBBSBGSF. В нареждането трябва да се впише, че се заплаща книгата и да се посочат бройките. Доставката е за сметка на получателя и е отделно от посочената цена. За 1 книга цената на предварително заплатената куриерска услуга е 3.96 лв., за от 2 до 5 книги - 5.94 лв. В доставката ще получавате и фактура за внесената от вас сума. Книгите ще се изпращат веднъж седмично - постъпването до вторник (13 часа) на пари по сметката означава, че книгите ще се изпращат в четвъртък.

Моля имайте предвид, че за фактурирането се нуждаем или от ЕГН, ако изпращаме на физическо лице, или от БУЛСТАТ, ако ще фактурираме на фирма. Това трябва да бъде посочено в е-мейла за поръчка.

Количеството книги за продажба е ограничено.

информация и снимка: dberbatov.org

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж