Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новите предизвикателства пред клуб UNITED AVANGARD ARTIST - Казанлък


 Начин за комуникация с младите хора, шанс поне за малко да бъдат откъснати от интернет и геймърското обсебване и да проявят интерес към изкуството на поезията, прозата или театъра - тази  благородна и не лека задача, с която от години се занимава клуб UNITED AVANGARD ARTIST под ръководството на своя създател Румен Сомов – художник-татуист, фотограф, писател, автор на театрални пиеси представени и в страната, и в чужбина. 

Неговите нестандартни, а за някои дори стряскащи творби са посветени именно на каузата да покажат на младите хора, че това изкуство може да бъде толкова интересно, колкото и компютърните игри. Последният проект на клуба ги отведе в Румъния, в сърцето на имението на граф Дракула – Трансилвания. В началото на следващата година предстои появата на сцена на поредната пиеса на амбициозния Румен "Трябва да съм луда``.
Освен с изкуство, клуб UNITED AVANGARD ARTIST се е заел и с друга благородна кауза – организирането на различни благотворителни прояви с цел на събирането на средства за подпомагане лечението на възпитаника на казанлъжката Художествена гимназия Иван Боянов.

информация: радио Вис Виталис

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж