Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Йордан Николов ще участва в избора на социални проекти за региона


 Областният управител Йордан Николов ще бъде член на комисията за избор на проекти, които ще бъдат финансирани по социалната програма на „Загорка” АД и реализирани на територията на регион Стара Загора. За целта ще се проведе конкурс, в който могат да участват неправителствени организации от региона.


Мениджъри на дружеството представиха дарителската програма и доброволческата инициатива на компанията през 2011 година. За регион Стара Загора са заделени 100 хил. лева, с които ще бъдат подпомогнати проекти за подобряване на околната среда, образованието и здравеопазването. Специална комисия, в която ще участва и областният управител, ще определи печелившите проекти на участниците в конкурса. Доброволческата инициатива предвижда служители на компанията да участват в акции за подобряване на околната среда.


Николов изрази подкрепата си за програмата за корпоративна социална отговорност на пивоварна „Загорка” в Стара Загора. Тя е част от глобалната платформа на Хайнекен - „Да създадем по-добро бъдеще” и стартира от тази година. Старозагорската пивоварна развива стратегически инициативи, разработени от корпорацията, за стартиране на специални програми на локално ниво.

информация и снимки: Областна управа Стара Загора   

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: