Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Двадесет и четири нарушения на скоростните режими регистрира мобилен екип на сектор “Пътна полиция” вчера


   Нарушенията са констатирани за около 3 часа, в периодите с оживен трафик на бул.”Н. Петков” и “Славянски”. На 9 от водачите, които са шофирали със скорост над 30 км/ч над разрешената ще бъдат временно отнети свидетелствата за управление на МПС.

Мобилните екипи, осъществяващ контрол по спазване на скоростните режими, прилагат така наречения “холандски метод”  от 11.10.2010 г. Превишението на скоростта се регистрира с техническо средство за видеоконтрол, монтирано в необозначен автомобил, обслужван от цивилни служители на пътна полиция. Данните  за скоростта, с която автомобилът се е движел в контролирания  участък; датата и часа на нарушението; номера на автомобила и лицето, което го управлява се предават на друг екип униформени служители на пътно полиция, които спират нарушителя  му съставят акт или фиш  - в зависимост от размера на установеното превишение на скоростта.   .

От вчера секторът разполага с два нови необозначени автомобила от широко разпространени марки, с които ще прилага новия подход за контрол на скоростта.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: