Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Казанлък избра малката си Царица


 6 годишната Рени Владиславова Петрова бе избрана за 9-та Мини мис Царица Роза на Казанлък . Възпитаничката на детска градина „Звънче" ще краси заедно с Царица Роза 2011 тазгодишния Празник на розата в Казанлък, който ще се проведе на 5-ти юни.

Момичето спечели титлата на малката царица след решение на жури, определено със заповед на кмета на Община Казанлък Стефан Дамянов и председателствано от секретаря на Общината Рада Гоцкова.

19-те участнички от детски градини в общината се състезаваха помежду си в три тура: за оригинален карнавален костюм на коминочистач, за пластика и танци из а вечерни тоалети и артистичност.

Всяко от останалите претендентки в конкурса получи приз „Принцеса " с име на различно цвете. Короните на малките царици бяха осигурени от генералния спонсор на конкурса, който се организира от Община Казанлък и фондация „Българска роза".

За втора поредна година най- големият кабелен оператор в района избра своя малка царица- за 2011-та година тази чест се падна на 6 годишната Гергана Дюлгерова. Момичето под номер 5 взриви публиката с невероятното си изпълнение на „Кака Сийка" по Чудомир и със стилен тоалет в червено.

За първи  път конкурсът за избор на малка царица в Казанлък е проведен през 2002-ра година, по идея на  детската градина в казанлъшката оръжейница, ръководена тогава от настоящия зам. областен управител Галина Стоянова.

снимки: 26.05.2011 - Избор на Мини Мис царица Роза

Утре вечер Казанлък ще избере и своята тазгодишна Царица Роза, в оригинален шоу- спектакъл.

13-сет са претендентките за царската корона тази година, абитуриентки от казанлъшки училища.

Деляна Бобева  www.dariknews.bg

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж