Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Отговор Иван Гороломов


 Във връзка с  призива на ГЕРБ  „Да изчистим боклуците на БСП” на връх Бузлуджа, съм длъжен да уточня следното:
 
Съборът на Бузлуджа се провежда ежегодно от 1991г., от тогава досега изминаха 20 години и винаги  БСП е организирала почистването на поляната след Събора. За нас в БСП е ясно, че ГЕРБ трудно ще съберат и 5 000 човека за събитие,  да не говорим за 50 000, защото им липсва кауза. Само с отрицание и оправдания с предишни управляващи политика не се прави. За все повече хора става ясно, че ГЕРБ успешно водят държавата към провал.


Вече няколко години сметосъбирането, сметоизвозването и почистването на поляната се извършва от Звеното към Община Казанлък срещу заплащане от Националния съвет на БСП. Тази година услугата струва на БСП 1 580 лв. Средствата се превеждат на Общината в първия работен ден след Събора, т.е утре – вторник, Звеното трябва да започне почистването.

Но т.г. на Звеното бе забранено /не ни е съобщено от кого!/ да започне организация по почистването преди да се получи превода. В същото време не е позната практиката да се плаща за услуга 100%  авансово преди да е извършена. В дните преди Събора  невъзможна бе комуникацията с ръководителя на Звеното и благодарение на зам. кметове в Общината организацията все пак бе направена.

На всички е ясно, че сме в предизборна ситуация и някои вече се възползват от позициите на властовите си  възможности за манипулация.
Но демокрацията е преди всичко спазване на правила и процедури.
 
 
 
 
Иван  Гороломов
Председател на ОбС на БСП
Казанлък
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: