Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски посети казанлъшките села Горно и Долно Изворово

Васил Самарски посети казанлъшките села Горно и Долно Изворово. Васил Самарски посети казанлъшките села Горно и Долно Изворово снощи - 23.09.2011.Кандидатът за кмет на Казанлък разговаря с жителите на населените места, проведе и редица индивидуални срещи. През целия ден, всички, които искаха да поставят конкретни ангажименти на Васил Самарски, можеха да го направят на разположените в двете села мобилни щабове, където бяха подадени десетки възлагателни писма за конкретни проблеми и инициативи. В Горно Изворово, Самарски посети семейството на Афизе Мустафова и Гюнайдън Мехмедов.

Афизе е инвалид - първа група, за нея се грижи синът й Гюнайдън. Не получават социални помощи. Васил Самарски и неговият екип се ангажираха да подпомогнат семейството с включването им в социални програми.
Основната среща в Горно Изворово премина в читалището. На 24-ти септември, жителите на селото, честват 80-та годишнина от основаването му. По този повод, Васил  Самарски подари на читалищните дейци музикална уредба.
Жителите на Горно Изворово възложиха на Васил Самарски като кмет, да обърне особено внимание на няколко належащи проблема в тяхното село:
- Асфалтирането на улиците
- Лошото качество на храните в училищата и детските градини
- Безразборната сеч
- Ниския процент на намалениe в цената на автобусните билети за възрастни и деца
- Кражбите на селскостопанска продукция
- Цената на водата
При посещението си в село Долно Изворово, Васил Самарски се срещна с многодетното семейство на  Илияна Койчева, майка на 5 деца. С нея и други млади хора в селото, Васил  Самарски обсъди своето намерение като кмет, за специална политика към жените и хората с увреждания.
Основните акценти от срещата и разговора на Васил Самарски с жителите на Долно Изворово и Средно Изворово:
- Лошо качество на изградената канализация
- Довършване на канализацията
- Липсват разклонения до всяка къща
- Липсата на вода в летните месеци в Средно Изворово
- Асфалтиране на улиците
- Изграждане на детска площадка
- Довършване на църквата
При посещението в двете села, на Васил Самарски бе представен и още един основен проблем за тях - липсата на постоянна лекарска практика.
„Всички проблеми и инициативи са осъществими, разбира се трябва да търсим добрия диалог и опита в местното самоуправление, за да постигнем решение.”, каза кандидатът за кмет от БСП под №8 в интегралната бюлетина Васил Самарски.

Васил Самарски посети казанлъшките села Горно и Долно Изворово.Васил Самарски посети казанлъшките села Горно и Долно Изворово.Васил Самарски посети казанлъшките села Горно и Долно Изворово.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: