Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски говори искрено и откровено с хората в Шейново и Хаджи Димитрово


 "Аз ще съм близо до Вас, защото далеч от хората, няма добро управление", заяви по време на срещите си с жителите на казанлъшките села Хаджи Димитрово и Шейново кандидатът за кмет Васил Самарски. Той разговаря искрено и откровено с хората и ги заплени със своето честно заявление: „Обещавам неща, които мога да изпълня. Ще имате асфалт и канализация!"
Васил Самарски обясни на жителите на населените места, че асфалтирането и изграждането на канализацията трябва да се извършат цялостно, след изграждането и работата по инфраструктурната програма и план на селата, нещо което до сега е правено на парче. Именно това е причината и в двете села да има десетки неасфалтирани улици. Тежкото им състояние не е нормално за живот, съгласи се Васил Самарски, при срещата си с жителите на населените места.

"Да подредим местата около нас, а аз ви обещавам, че ще бъда добър стопанин на Общината.”, заяви кандидатът за кмет на Община Казанлък, издигнат от БСП. Честното му изявление бе аплодирано от хората, дошли да се запознаят и срещнат с него.
В лични разговори, жителите и на Хаджи Димитрово и Шейново, поставиха редица задачи на Васил Самарски като кмет на Общината: подмяна на водопроводи, транспорта, образованието и охраната на населените места и др. Срещите бяха проведени и съвместно с кандидати за общински съветници от БСП.

Васил Самарски поздрави лично дългогодишния кмет и секретар на Шейново Петър Новаков, по повод 73-ия му рожден ден. Кметът-ветеран пожела на Васил Самарски успехи и го определи, като изключително подготвен за кмет на Казанлък. Петър Новаков заръча на Васил Самарски, да възстанови и поддържа паметника на освободителите в Шейново.

Кандидатът за кмет на Казанлък се срещна в събота и с още един бивш кмет, на Хаджи Димитрово - Станил Пейчев, който пожела успех на Васил Самарски и даде ценни съвети за работата по инфраструктурата в населените места.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: