Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски - Голямо Дряново и Дунавци в неделя вечер


 "Ще направя кметовете на населени места второстепенни разпоредители с бюджетни кредити, за да бъдат сами стопани на онова, което управляват.", каза Васил Смарски пред жителите на Голямо Дряново и Дунавци в неделя вечер.


Инфраструктурата ще е основният приоритет в управлението ми. Ще насоча всичките си усилия за решаването на този проблем. Това заяви на срещите си с жителите на селата Дунавци и Голямо Дряново кандидатът за кмет на община Казанлък Васил Самарски. Той посочи, че ще има социален ангажимент към 4 групи - младите хора, пенсионерите, жените в активна възраст и хората с увреждания. 

Кандидатът за кмет даде думата си пред жителите на двете села, че ще се заеме с решаването и на големия въпрос, свързан с транспорта в населените места, засягащ най-вече учениците и възрастните хора. В лични разговори с Васил Самарски жителите на Дунавци споделиха и наболелите си проблеми с уличното осветление, бездомните кучета, множеството битови кражби и боклуците. Срещите бяха съвместно с кандидати за общински съветници от БСП.

В село Дунавци кандидат за кметътна община Казанлък посети 90-годишната Генка Тотева и 83-годишната Донка Пенчева. В разговорите си с възрастните жени, които споделиха искрено житейските си радости и несгоди, Самарски заяви намерението си да поеме социален ангажимент към пенсионерите и хората с увреждания.При посещението си в Голямо Дряново Васил Самарски се срещна с д-р Денчо Бойчев, който в знак на благодарност му подари книгата си "Гнездо под Балкана", проследяваща историята на селото.  Десетки бяха жителите на Голямо Дряново, дошли да се запознаят и срещнат с него. Пред тях Васил Самарски заяви категорично, че ще поеме ангажимента да си получат частта от парите от фотоволтаичния парк, които са похарчени от общинската управа, въпреки че няма решение на Общинския съвет.

"Ще направя кметовете на населени места второстепенни разпоредители с бюджетни кредити, за да бъдат сами стопани на онова, което управляват.", посочи още кандидат за кметът на община Казанлък от БСП Васил Самарски.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: