Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски: Ще бъда кмет, който ще върши работа


 "Ще бъда кмет, който ще върши работа", с тези думи кандидатът за кмет от БСП Васил Самарски се обърна по време на среща към жителите на кв. Първи май в Казанлък.


"Имам необходимия опит -  като председател на ОбС,  като общински съветник, имам опит и в частния бизнес", заяви Самарски.

Той представи пред жителите на квартал Първи май идеята - негова и на голяма група привърженици и симпатизанти, която е пряко свързана с единия от приоритетите в Управленската му програмата като кандидат за кмет на община Казанлък - инфраструктурата, а именно - на 26 септември те направиха опит да преброят дупките по улиците в общината, бележейки ги с бели знаци. За три часа групата е обходила 200 км в Казанлък и селата. "Боята не ни стигна", разказа кандидатът за кмет с №8 в бюлетината Васил Самарски. "Обещавам да има асфалт за улиците на община Казанлък. Другите мои послания са: ще бъде светло, чисто и зелено". Васил Самарски и съобщи, че през следващите седмици ще дава ясен знак, какво ще направи реално като кмет на Казанлък. Пред жителите на казанлъшкия квартал той разясни и останалите приоритети в програмата си на кандидат-кмет: младите хора, жените в активна възраст, пенсионерите и хората с увреждания. "Ще бъда социален.", заяви още Васил Самарски. "Повярвайте  ми, с каквото съм се захванал , съм го довършвал. Доверете ми се!", каза в заключение той.


На срещата си с кандидата за кмет, жителите на кв. Първи май представиха и някои от проблемите, които ги вълнуват, като връщането на тролейбусния транспорт в Казанлък като екологично чист, незаконните сметища, състоянието на детските ясли и градини в квартала,  създаването на още пенсионерски клубове и възможности за социален живот на хората от  третата възраст, облагородяването на квартала, бездомните кучета. Голяма част от присъстващите на срещата попълниха и възлагателни писма, в които основно поставените проблеми пред кандидата за кмет Васил Самарски са свързани с инфраструктурата и осветлението на квартала.


След срещата Самарски, воден от жители на кв. Първи май обходи някои от улиците, които са в особено окаяно състояние. На срещата с жителите на кв.Първи май заедно с Васил Самарски бяха и кандидатите за общински съветници от БСП - лидерът на партията в Казанлък Иван Гороломов, Донка Симеонова, Таня Буркова, Теодора Иванова и Гергана Мортева.


"Крайно време е община Казанлък да даде път на младите. А Васил Самарски има натрупан и достатъчно управленски опит.", така Гороломов обясни изборът на БСП  за  кандидат за кмет в лицето на Васил Самарски.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: