Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски: Заедно можем да променим Казанлък


 Заедно можем да променим Казанлък - това бе основното мото на срещата на кандидата за кмет на Казанлък от БСП Васил Самарски с жители на казанлъшкия квартал „Розариум”. За пореден път жителите в квартала, апелираха към Самарски, като кмет да се обърне внимание на изключително тежкото състояние на улиците в квартала, както и на тротоарите, които в по-голямата си част или отсъстват или са в окаяно състояние.

 За близкия парк „Розариум”, Васил Самарски потвърди, че ще бъдат изградени тоалетна, чешми и беседки, за които настояват хората от едноименния квартал. Много от възрастните хора, които разговаряха с Васил Самарски, отправиха към него искане, като кмет на Казанлък, Общината да има активна политика, към пенсионерите. „Аз ще използвам вашия опит, защото вие изградихте този град и тази страна. Едно добро общинско управление, трябва да черпи от опита на възрастните хора”, отговори Васил Самарски.

След разходка из квартала много от младите майки, живеещи там поздравиха Васил Самарски и споделиха, че детските паркове се нуждаят от ремонт, озеляняване и почистване. Притеснява ги безопасността на децата им заради липсата на осветление и бездомните кучета. Те пожелаха на Васил Самарски като кмет често да идва сред хората в кварталите и из улиците на Казанлък.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж