Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


В. Самарски: Ще работя Казанлък да има място в "Б" Професионална футболна група

  Кандидатът за кмет на Община Казанлък - Васил Самарски, след първия съдийски сигнал, даде начало на приятелския двубой на ФК "Елтемир"- Крън и ФК "Гранит"- Кънчево. Васил Самарски беше гост на двата отбора от Областната група и преди проявата връчи на футболистите тренировъчна екипировка и топки на стадиона в село Крън.

"В моята Управленска програма футболът като най-масов спорт е на престижно място и почит. Ще работя Казанлък да има място в "Б" Професионална футболна група, да има модерна база за децата ни, да се възвърне самочувствието и славата ни на футболен град. И не на последно място, да не допускаме с лека ръка талантите в спорта ни да напускат Казанлък по посока чужди клубове и центрове. Желая ви успех в Областната група!", каза Васил Самарски пред над 100 души на стадион "Елтимир".

След миролюбивото равенство 2:2 и 6:6 след изпълнение на дузпи, капитаните и треньорите на двата отбора се срещнаха със Самарски. В спокоен разговор и с предложени много идеи, се стигна до извода за трудната комуникация с бившето Общинско ръководство, работата "на парче" и бързото "отчитане на дейност". "До сега и един проект за осем години не е печелен или писан  за нас - спортните хора. На мачовете ни идват над 400 души и подобна среща е дебютен прецедент за нас. Единствено Васил Самарски ни покани на среща и изслуша проблемите ни!", споделиха лидерите на футболните тимове.

Наред със срещите и помощта към отборите от Областната футболна група, премията връчена в етапа до Казанлък от "61-та Международна колоездачна Обиколка на България", наградите  - тимови и лични за "Неделната английска футболна лига" на изкуственото игрище "3D" и срещата с Клуба за екстремни спортове "Селт", Васил Самарски отделя единствен специално внимание на спорта от кандидатите за кмет на община Казанлък.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: