Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Да променим заедно общината


 Кандидатът за кмет на Казанлък Васил Самарски проведе срещи с жителите на казанлъшките села Кънчево и Ръжена.  През целия ден жителите на населените места имаха възможност на мобилните щабове на кандидата за кмет Васил Самарски да напишат специални поръчения – възлагателни писма, които той да изпълни като кмет.

Васил Самарски, заедно с кандидати за общински съветници от БСП, представи своята Управленска програма  и увери жителите и на двете населени места,че асфалтирането и канализацията са един от основните му приоритети като кмет. 

 „Аз имам енергията и знам как това може да се случи”, коментира по време и на двете срещи  Васил Самарски, изброявайки трите основни източника на финансиране - националния бюджет, общинското съфинансиране и основната част - от Европейски програми, а за да се случи това трябва да има специална проектна подготовка на община Казанлък.

„Нашите срещи са свързани с конкретни и сериозни ангажименти, на които ние гледаме изключително отговорно и сериозно”, каза от своя страна и кандидатът за общински съветник Александър Минчев.

При конкретните разговори в Кънчево и Ръжена с Васил Самарски и кандидатите за общински съветници от БСП,  бяха обсъдени редица проблеми, като автобусният транспорт до Казанлък от селата, нуждата от намаления на билетите за учениците и хората над 75-годишна възраст, поддържането на чистотата, ремонта на детските градини в двете населени места.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: