Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Live Chat с Васил Самарски на 30 септември


 В дискусия на живо в Инетрнeт казанлъчани имаха възможност да поставят вълнуващите ги въпроси, свързани с бъдещото управление на общината през следващите 4 години и да получат лично отговор от кандидата за кмет  Васил Самарски. В продължение на над час и половина Самарски отговаря на въпроси, касаещи различни сфери на живота в общината  - инфраструктура, бюджет, образование, култура, работа с младите, хората с увреждания, пенсионерите, жените на средна възраст. Казанлъчани искаха да чуят как мисли да работи в бъдеще кандидатът за кмет за привличането на сериозни инвеститори, да създаде работеща общинска администрация, да мотивира младите хора да останат да живеят и работят в общината и как ще задържи квалифицираните специалисти. Поставени бяха въпроси, касаещи проблеми с осветлението и озеленяването на кварталите в града, както и облагородяването на парковете в Казанлък. Какво мисли като кандидат за стопанин на общината за тунела под Шипка, какви са личните му мотиви да се кандидатира за кмет и има ли война между него и Стефан Дамянов – от това също се интересуваха участниците в дискусията.
"В Управленската програма имам категорично ясна визия за намирането на инвеститори", заяви Самарски по време на дискусията
"Добрият ред е в основата на една добре работеща администрация. Дразни ме бюрокрацията, ще я намаля до минимум, ще работя Казанлък да стане електронна община", сподели кандидатът за кмет по време на дискусията.
"Аз наистина знам, какви са проблемите на нашата община и знам какво трябва да се направи, за да бъдат решени те, каза в заключение кандидатът за кмет Васил Самарски.
Запис на чата може да бъде гледан на интернет адрес: vasilsamarski.bg
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж