Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски - кандидат за Кмет на Община Казанлък бе гост на представителния ни футболен тим „Розова долина” на стадион ”Севтополис”

Васил Самарски пръв даде премия в неделния мач на „Розите” Преди началото на двубоя от 8-мия кръг на Югоизточната ”В” футболна група със „Спартак-С 94” - Пловдив, Васил Самарски пожела успех на футболистите през сезона, по-малко контузии и верни фенове на „Цар Футбол”.

Със задоволство и благодарност от футболистите бе приета идеята на кандидата за кмет да премира със 100 лв. първия голмайстор сред казанлъчани от неделния мач пред над 400 зрители на градския стадион.Това бе безспорен стимул за „Розите”, които от първия съдийски сигнал „търсеха победата”.  Младият 20-годишен Асен Асенов в 51-та минута изравни за домакините след 1:1 и заслужи обещаната от Васил Самарски премия. Този ход, като че ли зарази другите кандидати за кметския стол и доста по-късно по модел на Васил Самарски някои от тях също обявиха премии за  казанлъчани. Реакция, която бе приета с усмивка от публика и футболисти.

До ден днешен единствено Васил Самарски отделя специално място в кампанията си за спорта и особено за футбола в Казанлък, подплатено със солиден награден фонд. А футболистите и техните фенове вече знаят нееднократно подчертаното му намерение, като кмет да направи така, че Казанлък да намери място в „Б” ПФГ.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж