Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ЩЕ БЪДЕ СВЕТЛО


 Един от основните акценти в кампанията за кмет на Община Казанлък на Васил Самарски, намери своето логично потвърждение в казанлъшкия район "Люляк".

Макар и почти в центъра на Казанлък, в близост до две училища, детска градина, многопрофилната болница и парк "Тюлбето", кварталът няма нито една асфалтирана улица. Няма канализация, като част отходните води от къщите се изливат директно на улицата. Васил Самарски е един от хората в Казанлък, които и досега активно подкрепяха политика за започване на реконструкцията на квартала.
 
 Тук ще бъде светло! И това не е сложно да бъде направено, сподели и в личен разговор с хората Васил Самарски. Без да ползва скъпи и показни кампании с концерти той отдели от кампанията си пари, за да покаже символично, че проблемът с осветлението е лесно решим. Много от присъстващите, дори и скептично настроените, нямаше как да не повярват, че техния район може да бъде светъл, че може да има асфалт, да бъде чисто и зелено.
 
Млади инженери от Казанлък, помогнаха на Самарски да изгради, ясна и модерна визия за това общината да бъде светла, знак, че ролята на кмета е решаваща за промяната, за това че не трябва да търсим чудеса, а да вярваме в хората, които вършат работа.
 
Васил Самарски, обяви, че като кмет още до края на годината, ще възобнови провеждането на проектиране на канализацията в квартала, а само първият месец като кмет, заяви че ще освети тъмният район, в който години наред не може да влезе нито бърза помощ, нито пожарна.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж