Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски: Водя позитивна кампания, такъв ще бъда и като кмет


 Кандидатът за кмет на Община Казанлък от БСП Васил Самарски се срещна с жителите на село Горно Черковище. Преди да влезе в препълнената зала на местното читалище, Васил Самарски проведе редица лични срещи с жителите на населеното място. Сред тях бе и тази с Иванка Митева, която е майка на 4 деца, работи като санитар в казанлъшката болница и никога не е взимала социални помощи, но живее достойно и с вяра, че човек, който върши работа, трябва да бъде кмет на Казанлък.
В залата на читалището в Горно Черковище, Васил Самарски, обяви един от основните мотиви, за това да се кандидатира за кмет на Общината, че за последните 20 години, промяната в общината така и не се е случила, че като председател на Общинския съвет е подкрепял редица инициативи, повечето от които не са реализирани.
„Аз водя позитивна кампания, такъв ще бъда и като кмет на Казанлък,” обяви Васил Самарски и допълни:
„Много важно е да спрем с негативизма. Като кмет ще се опитам да обърна негативизма в позитивизъм. И то позитивизъм, който да се отрази върху всички ни. Знам, че имам опоненти, които в началото на кампанията пуснаха достатъчно слухове за мен. Знам, че се използва компроматната война в момента по време на избори.
 Лоша дума за тях няма да ме чуете да кажа! Кой каквото прави по време на предизборна кампания, ще го прави и като кмет.”
В залата на читалището в Горно Черковище бе представен и кандидатът за кмет на населеното място от БСП Продан Бюйлеков, който обяви своето желание и подготвеност за работа по европейски фондове и програми.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж