Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски: Дължим много на хората с увреждания


 С представители на клуба на слепите проведе среща кандидатът за кмет на община Казанлък от БСП Васил Самарски. В открит разговор с тях, той обяви, че държавата и общината са огромни длъжници на хората с увреждания и неслучайно в своята управленска програма Васил Самарски посочва  хората с увреждания като един от своите приоритети като кмет.  "За да имаш отношение по тази тема, трябва да имаш голямо сърце. В моето семейство имаше човек с увреждания и аз знам какво е да живееш без да бъдеш забелязан", сподели Васил Самарски.

С представители на клуба на слепите проведе среща кандидатът за кмет на община Казанлък от БСП Васил Самарски. В открит разговор с тях, той  обяви, че държавата и общината са огромни длъжници на хората с увреждания и неслучайно в своята управленска програма Васил Самарски посочва  хората с увреждания като един от своите приоритети като кмет.  "За да имаш отношение по тази тема, трябва да имаш голямо сърце. В моето семейство имаше човек с увреждания и аз знам какво е да живееш без да бъдеш забелязан", сподели Васил Самарски.

В срещата се включи и казанлъшката олимпийска шампионка Михаела Иванова, която завоюва златен медал в дисциплината английска езда на спортните игри "Спешъл Олимпикс" в Атина. Самият Васил Самарски, нееднократно лично е подпомагал членове на клуба на слепите за отпечатване на техни книги, както и осъществяване на различни инициативи и ще продължи да го прави, коментира той. Специално за членовете на клуба, кандидатът за кмет от БСП обеща да бъде направен аудио запис на неговата управленска програма, един от акцентите в която са хората с увреждания.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж