Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски: Ще бъда кмет, който ще надгражда


 „Ще бъда кмет, който ще надгражда. В управлението си ще надграждам всичко онова, което е започнато и е полезно за общината”. Това заяви кандидатът за кмет на Казанлък Васил Самарски на среща с жителите на казанлъшкия квартал „Стефан Караджа”. Пред тях той обеща, че ще  бъде добър стопанин на града и на общината.

Кандидатът за  кметът изтъкна и необходимостта от нов Общ устройствен план . Васил Самарски посочи, че е добре запознат с основните проблеми в квартала - дупките по улиците, осветлението, бездомните кучета.  Пред жителите на кв. „Стефан Караджа” той представи и социалния ангажимент, който ще има като кмет към младите хора, жените в активна възраст, хората с увреждания и пенсионерите. 

 В лични разговори, жителите на квартала за пореден път апелираха към Самарски като кмет, да се обърне внимание на лошото състояние на улиците. Пред тях той потвърди, че ще бъде пусната водата и направена чешма в новата част на гробищния парк, който ще бъде ограден. Хората изразиха притесненията си и от множеството кражби и вандалски набези.

„Енергията, с която съм зареден от срещите си, ми дава основание да вярвам, че ще се справя с основните проблеми, като в приоритет ще превърна и сигурността”, заяви категорично кандидатът за кмет на община Казанлък Васил Самарски .

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж