Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски се запозна на място с проблемите в кв. "Зорница"


  „Това място е забравено от Бога. Цивилизацията свършва до блок 20 в Източното, сякаш до там са границите на Казанлък, а оттам нагоре ние все едно живеем в Мъглиж” – с тези думи жителите на кв. „Зорница” посрещнаха кандидата за кмет от БСП Васил Самарски, който отблизо се запозна с проблемите на тази част от града. Оказа се, че те не са никак малко, а някои от тях изискват и незабавна намеса на общинската власт, за да бъдат решени.

”Зорница”  е кварталът, който няма нито един тротоар, по който да се движат нормално  пешеходците, в една голяма част в квартала няма асфалт, дори около блоковете, а там където някога е полаган асфалт, той е разбит. Няма осветление, няма спирки за градския транспорт, а един от блоковете в този квартал няма и акт 16, разказаха живеещи в него, но като съвестни българи и  данъкоплатци си плащат данъците на Общината.
Васил Самарски запозна жителите на кв. „Зорница” с основните моменти от Управленската си програма, с четирите групи, които ща бъдат негов приоритет – жените в активна възраст, пенсионерите, младежите и хората с увреждания.

 На срещата  присъстваха много младежи и деца от кв.„Зорница”. Пред  Васил Самарски те поставиха своите искания за решаването на проблеми, една част от които са сходни с тези на останалите им връстници от други квартали на Казанлък. Младежите заведоха кандидата за кмет на общината да види на място къде искат да бъдат построени спортни площадки, игрища, беседки и уреди за фитнес на открито. Жителите на „Зорница”  с готовност обиколиха с Васил Самарски една немалка част от квартала, насочвайки вниманието му към конкретните проблеми.
„Не ви обещавам грандомански проекти, аз обещавам нещо конкретно,– асфалт, светло, чисто и зелено, независимо, че за вашия квартал нещата са изключително сложни”, заяви Васил Самарски.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж