Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски: Ще надграждам и няма да се оправдавам с нищо


 Близо час и половина кандидатът за кмет на Казанлък с №8 в интегралната бюлетина Васил Самарски разговаря с жители от казанлъшкия квартал „Васил Левски”. С аплодисменти и вяра, че тъкмо той ще бъде следващия кмет на Казанлък, жителите на квартала изслушаха Васил Самарски с конкретните виждания как трябва Община Казанлък да работи и инвестира в един от най-големите квартали в града, в който са съчетани до крайност проблемите с разбитите пътища, постоянното спиране на вода, заради остарелите водопроводи, липсата на осветление в голяма част по улиците в квартала.

Да решим тези проблеми, предложи Васил Самарски, заставайки пред хората, искайки тяхното доверие на изборите, но и показвайки им как точно трябва да се решат тези проблеми. Самарски, обяви категорично, че е в правомощията на кмета да се реши и дългогодишния проблем с почти разрушената бивша детска градина №5 в квартала, която е опасна за децата. Тази градина е символ на това, как през последните 8 години се разпродаваше общинско имущество в Казанлък изградено предимно от хората които сега са пенсионери, тези които са изградили България. Това трябва да спре, категоричен бе Самарски. Голяма част от младежите присъстващи на срещата, поискаха от Васил Самарски автографи. Виждането за младите в квартала е да се поддържат и доизградят спортни и детски площадки, коментира кандидатът за кмет.

 „За да промениш една община, едно място трябва да имаш преките впечатления, какво искат хората”, обяви Васил Самарски по-късно и  на срещата си с хора от Овощник. „Това е причината да се срещам с хората очи в очи, да познавам проблемите и да имам решенията за тях. Затова ще бъда кмет от първия ден, в който бъда избран, а няма да се уча тепърва.”
Васил Самарски и кандидати за общински съветници с №8 в интергралната бюлетина проведоха срещи с екипа на училището в Овощник, както и с млади хора, които искат да спортуват в населеното място.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж