Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски: Кметът е стопанин и трябва да се грижи за имуществото и благополучието на хората


 Кандидатът за кмет на община Казанлък с №8 в интегралната бюлетина Васил Самарски се срещна с част от живеещите на казанлъшката улица „Гурко“. Срещата бе по инициатива на жителите, които поставиха пред Самарски като кмет конкретни проблеми, които той да реши.

Безразборното паркиране на автомобили в централната градска част, поставянето на метални гаражи в околоблоковото пространство в центъра на града бяха част от проблемите, които коментираха и поставиха казанлъчани и във възлагателни писма до Васил Самарски като кмет. По време на срещата, която се проведе в партера на един от блоковете, жителите поставиха проблема с липсата на ефективна отводнителна система. „Това са лесно решими проблеми, за които се иска организация и желание да бъдат отстранени. Благодаря за отношението и доверието, което гласувате и за срещата си с мен”, отговори Васил Самарски. „Като кмет, който трябва да е стопанин в града и който да се вслушва в желанието и мнението на хората, имам волята да реша тези проблеми”, добави Самарски.

 На среща с жителите на казанлъшкото село Енина, кандидатът за кмет с №8 Васил Самарски, представи виждането си как ще се промени управлението на населените места. „Енина е едно от знаковите населени места в общината, което от дълги години има редица нерешени проблеми. Част от тях могат да бъдат решени съвместно с хората и кмета на селото, след като се предоставят делегирани бюджети на населените места и те сами да решават как и за какво да ги използват”, каза пред енинци Васил Самарски. В края на срещата те пожелаха един успешен мандат на Васил Самарски като кмет, уверени, че той е подходящата личност с достатъчно енергия и визия да върши обществено полезна работа за всички жители на общината.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: