Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Васил Самарски с впечатляваща управленска програма


 Жители на град Крън определиха Васил Самарски, като най-подготвеният и компетентен кандидат за кмет на Община Казанлък, който представя пред тях своята управленска програма.

Представители на няколко политически партии, които присъстваха на предизборната среща, категорично заявиха, че Васил Самарски има ясни послания и точни отговори, за това как трябва да се ръководи Община Казанлък. „Заставам пред вас, защото мога честно да отговоря на всеки един поставен въпрос, без да давам грандиозни обещания”, започна срещата с жителите на Крън Самарски. Той успя да убеди крънчани, че посланието : „Тук ще има асфалт, ще бъде светло чисто и зелено”, не е просто амбициозно, а част от основното задължение на един кмет като стопанин на общината.Сигурността на жителите в общината бе другата основна тема, върху която жителите на град Крън и кандидатът за кмет на Община Казанлък с №8 в интегралната бюлетина Васил Самарски разговаряха.


 „Контролът във всяко едно отношение при работата на Община Казанлък е гаранцията, че нещата които всички вие искате и аз съм включил в своя Управленски проект ще се случат качествено,” съобщи Васил Самарски при среща с жители на казанлъшкия квартал „Петко Войвода“. Поставяне на скамейки в квартала, зелени площи ,бяха част от нещата, за които настояваха жителите му пред Васил Самарски като кмет на Казанлък. Възрастните хора, трябва да живеят добре сега, а не да обещаваме, че това ще се случва в бъдеще, коментира на срещата Самарски. „Вие построихте България, през последните 20 години построеното тотално се разпродаваше, а животът не се промени”, добави той. „С грижа към възрастните, с отношение към жените в активна възраст и с път на младите, които трябва да се учат, придобиват опит и самочувствие, с помощта и в диалог с всички вас, ще ръководим общината, грижейки се за нея като истински стопани на своя дом”, заяви кандидатът за кмет на община Казанлък с № 8 в бюлетината – Васил Самарски.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж