Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


БСП – отново със стомна за вода, трудно приема че, времето на далаверите в ОбС свърши


 С процедурни хватки  БСП успя на миналите избори да касира изборите за Общински съвет на Казанлък. Резултатите от този „успех” на БСП ще бъдат запомнени дълго, тъй като не е имало  мандат в местното самоуправление, белязан с повече интриги, пазарлъци,договори,  ощетяващи  общината и  „усвояване” на бюджетни средства за лични, частни и партийни нужди.


 Емблематични за това”демократично постижение” на БСП ще останат и огромните средства, разпиляни от председателя на ОбС  - от БСП за „представителни” банкети, забавления, алкохол, камари венци и цветя и др. „потребности”. Както и източените средства  за подържане на частния бизнес на същия този председател от  БСП – от издръжка на траурния му  до медииния му бизнес.  Емблематични ще останат неизгодните договори за общински поръчки,както и подписаното споразумение  между  бившия кмет Дамянов и ръководството на БСП / в лицето на И.Гороломов, Румен Петков и т.н/  да  съобразява изцяло водената общинска политика и всички назначения  в общината  именно с БСП, каkто и да им се отчита постоянно. Както и последиците от това – безкрайна поредица от скандали, конфликт на интереси и огромни натрупани дългове, завещани на дънъкоплатците на Казанлък. Така  резултатът  от това „успешното управление” на БСП в Казанлък е очевиден:  най-големите си  успехи  БСП  на  настоящите избори постигна в секциите в  Махалата -  по “безкористни” причини.

Опитът с процедурни трикове отново да се оспорва избора на ОбС е не само рецидив, а арогантно  незачитане волята на хората.  Със своя вот гражданите  показаха нещо ясно –  омръзнало им е общината да бъде използвана за хранилка на споменатата политическа партия, управлявала я през последните три мандата. Затова търсенето на аргументи и процедури, че някой е лишил БСП Казанлък от „любовта на народа”,  не са нищо друго освен  отчаян опит за търсене пролука за нов достъп до власта. Време е БСП да осъзнае 22 г. след 10.10.1989 г., че вече  не е единстваната и несменяема партия. И че „социализАма и комунизАма” бяха пометени от цяла Югоизточна Европа защото не може безкрайно да се вярва че работиш „за народа” - след като очевидно работиш  за своя облага.

Вече не се обръщаме към БСП с призив за морал и политическо достойнство. Обръщаме се към хората от  Казанлък: като граждани на демократична държава да не допуснем чрез  манипулации, процедури и клевети БСП отново да ни лиши от правото да определяме как да живеем и на кого да делегираме доверие. Да не позволим отново Казанлък за загуби  заради  личната амбиция и интереси на група хора.

ПП ГЕРБ

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: