Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Сборният отбор на Би Би Си Кейбъл загуби от ФК "Арсенал"


 С  резултат 5:1 завърши първият мач от възстановения  междуфирмен турнир по футбол, иницииран от ФК „Арсенал 2000” . В първия мач на фирмения стадион , при малко, но качествена публика играха отборите на „Арсенал” и  отбора-селекция на кабелен оператор  „ Би Би Си Кейбъл” .
 Главен рефер на мача бе Петър Джигов, негови помощници- страничните съдии Георги Павлов и Милен Димитров.  

 Резултатът бе открит от домакините от– „Арсенал” още в 4-та минута на мача, от голмайстора на срещата Красимир Тонев. Четири минути по-късно  бе покачен на 2:0 за домакините , въпреки упоритата съпротива от страна на гостите от „ Би Би Си Кейбъл” .

Класическото 3:0 бе в резултат на почти незабелижим гол на Тонев , попаднал  по погрешка  вратата на гостите, вследствие на слънце,  заслепило вратаря герой- Чавдар Дянков.
 В първите 5 минути на второто полувреме,  Кольо Добрев от домакините увеличи резултата на 4:0, заради леко разсейване на играчите от гостуващия отбор, чиято по-крупна група бе в другата част на терена.
4 минути по-късно хетрик направи отново Красимир Тонев,  който се оказа единственият бележещ на терена от страна на домакините, въпреки сериозната физическа подготовка и респектиращ екип.

Професионалното майсторство, ентусиазмът и честта  на кабелен оператор „ Би Би Си Кебъл” защити високият 1,90 см. Иван Стефанов, който в последната  минута на мача с глава отбеляза и почетния гол за гостуващия отбор. Голът бе посрещнат със силни ръкопляскания от великоплепната и красива агитка на „ Би Би Си Кейбъл” с преобладаваща дамска част.
За красотата на играта в първия футболен турнир се погрижиха и мажоретките на ПГ по лека промишленост и туризъм.

Следващата среща на отбора на „ Би Би Си Кебъл”, воден от капитана Любомир Манолов,  е със сборен тим  на РПУ-Казанлък , в понеделник, 23-ти април от 17 часа на ст. „Арсенал”.
Входът за срещата е безплатен. Шоуто-също.

Деляна Бобева

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж