Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Строежът на площадката за стрийт фитнес продължава на пълни обороти от казанлъшките младежи

Площадката за стрийт фитнес, която младежите от ГЕРБ - Казанлък подаряват на своите връстници е все по-близо до своя завършек. Всеки уикенд етусиастите монтират нови уреди, циментират пътеките. Миналата седмица беше положена настилката и уредите бяха боядисани.

 

Според Боян Каличков, председател на МГЕРБ - Казанлък, в строежа на съоръжението се включват младежи, които не са членове на партията. Седмично над 40 доброволци работят по новата придобивка. Днес бяха положени пилоните, на които ще бъдат монтирани осветителните тела и охранителните камери. За следващата седмица е планирано да се пусне осветлението, да се циментира алеята за тичане. Ако времето се запази хубаво и младежите имат малко повече късмет, ще бъдат монтирани и самите камери.

За откриването на площадката е планирано национално състезание по стрийт фитнес, което ще се проведе в средата на ноември. На него се очаква да пристигнат национални състезатели по този нов за страната ни спорт.

Материалите и финансирането за построяването на площадката са осигурени от общинския офис на ГЕРБ в Казанлък и са на стойност от почти 8 хиляди лева, като реализирането на проекта се подпомага от младежката организация на партията и много спонсори.

 

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж