Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

МГЕРБ, заедно с други неправителствени организации се включиха в кампанията за лечението на Мелиса

Продължава кампанията за набиране на средства за лечението на 4-годишната Мелиса Шукри. Този път две младежки организации (Младежи ГЕРБ и СНЦ „Зелена светлина в България“), дом за възрастни хора и ученичка от 12-ти клас на ПМГ ,,Никола Обрешков“ обединяват усилията си. Младежи ГЕРБ със съдействието на фирма „Селит“ и „България – К“ АД осигуриха необходимите материали, възрастните хора от дом номер 1 в Казанлък ръчно изработиха плетените подаръци. Ученици от Казанлък, организирани от Симона Чернева подготвиха уникални поздравителни картички.

Членове на СНЦ „Зелена светлина в България“ организират благотворителен щанд по време на коледния базар на централния площад в град Казанлък, на който ще бъдат изложени различни артикули изработени от възрастните хора от дом „Маргарита Асебо“ гр. Казанлък и ученици. Сред подаръците, които може да направите за своите близки ще откриете – ръчно плетени терлици, шалове, шапки, детски жилетки и блузи, ръчно изработени поздравителни картички. С тази инициатива бихме искали да покажем, че когато работим заедно можем да постигнем повече. Това е и посланието, което изпращаме към всички – за родителите на Мелиса е непосилно да осигурят необходимата сума за лечението и, но ако всички граждани на гр. Казанлък се обединят това е напълно възможно. Благотворителният щанд ще работи на 27, 28, 29 декември от 11:00 до 17:00 часа.

Може да изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS MELISA на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).

За всички желаещи да подкрепят кампанията за набиране на средства прилагаме банковите сметки на Мелиса:

BIC: UBBSBGSF

BG79UBBS80021440743910- сметка в EUR

BG70UBBS80021059050430- сметка в BGN

BG64UBBS80021111108110- сметка в USD

За повече информация може да се свържете с майката на Мелиса -  Петя Тенева на тел. 0896 605 961.

 

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж