Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Офисът на НАП в Стара Загора с удължено работно време

 Офисът на НАП в Стара Загора работи с клиенти с удължено работно време, сутрин от 8.00 часа вечер до 18.00 часа часа, без прекъсване от понеделник до петък. Удълженото работно време е въведено от средата на миналата година и цели по-голямо удобство за клиентите ни. До края на данъчната кампания 30 април 2013г., информационният център на НАП също работи с удължено работно време. Експертите на агенцията отговарят на обаждания на телефон:  0700 18 700 от 8,30ч. до 18.30ч., всеки работен ден.

От началото на данъчната кампания, в Офиса на НАП в Стара Загора средно на ден са обслужени 530 клиента, а други над 80 са позвънили на телефоните за информация в Офиса.
Съветваме  всички, които все още не са подали декларациите за доходите си да ползват възможните алтернативни начини за изпращането им: по пощата с обратна разписка, с куриер, по Интернет подписани с електронен подпис или на място в офисите ни в Стара Загора и Казанлък.
Напомняме, че 30-ти април е крайният срок за подаване на декларацията за доходите от физическите лица, включително и новата декларация по чл.55 за авансовия данък върху доходи получени от наеми, реализирана земеделска продукция, от упражняване на свободна професия през първото тримесечие на 2013г. и други.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж