Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Ние не купуваме гласове!

Подкрепяме настоящия Кмет г-н Дамянов в градивните решения.
Ще се погрижим за Човешкия ресурс в града...

Това са част от темите, които бяха разисквани на състоялата се днес пресконференция в зала „Чудомир” на хотел „Казанлък” на която присъстваха представители на местните медии и водачите в листата на Коалиция „Единство и надежда за просперитет на Казанлък”.  
Пръв на въпросите на журналистите отговори г-н Ганчо Ганев, Председател на Социалдемократическата партия в града, и водач на листата:  „Да се обединим за благото на Казанлък с нашето умение да управляваме капитали и да ги множим. Да направим и за града си същото, като бъдем алтернатива на порочния начин за влизане в Общинската власт. Да поставим образованието на приоритетна основа, като се погрижим за децата-таланти и за тези, коиото са обект на специални грижи, подпомагайки учителите в Ресурсния център. Да възстановим детското здрвеопазване в училищата, да подсигурим специалисти – психилози,  здравословна храна и не на последно място да осмислим свободното време на младежите с полезни за тях занимания.”
Грижата за човешкия ресурс, в лицето на подрастващите, бе темата по която говори г-н Танчо Михайлов, Управител на Фирма „Даник”ООД и Представител на ЕНП за Казанлък. Той очерта 3/три/ основни приоритета, по които ще се работи в бъдещия местен парламент: ефективно управление и умножаване на средствата, с които ще разполага Общината, повишаване качеството на образованието в града, което ще е предпоставка за добре обучени кадри, които да се включат в производството и да  генерират приходи за града, оставайки тук, създаване условия за развитие на бизнеса, което ще носи след себе си въвеждане и развитие на иновационни технологии. Така ще се  увеличава и бюджета на Общината.  
„Купуването на гласове е избягване на отговорност” – заяви г-н Ради Дончев, Управител на фирма „Еколукс”, и представител на ЕНП за Казанлък - възмутен от нелоялното поведение на някои партии по време на предишните избори с аргумента, че определени хора стават марионетки в ръцете на некомпетентни, но богати лица. „Ние сме тук, за да ПОЕМЕМ ОТГОВОРНОСТ, защото за 15 години сме доказали, че можем да работим в екип”.
Г-н Андон Янев, ИД на Общинската фирма „БалканК”ЕАД и член на листата на Коалиция „ЕНПК”, изказа мнение за запазване, съхраняване и успешно стопанисване на Обшинската собственост  на града и региона.
На въпрос на журналист, защо нямаме експерти в сферата на образованието и болничното обслужване, г-жа Мастева, независим кандидат в листата, отговори, че ще потърсим  консултация с доказани ЕКСПЕРТИ в региона и страната, както и с всички, които поднесат градивни  мнения и решения. Не е задължително да са в Общинския съвет, за да работим съвместно.
Засегната бе и темата за управлението на Проекти по усвояването на Еврофондовете, за което в листата  има достатъчно компетентни личности. Така казанлъчани ще се радват на приветливи сгради, санирани и укрепени по тези проекти.
Пресконференцията завърши с призива и мотото на кампанията: „ДА ОБЪРНЕМ НЕЩАТА ЗАЕДНО!!!”

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: