Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Безплатен безжичен интернет осигуриха от „Експерти за Казанлък"

Безплатен безжичен интернет предоставиха за ползване на жителите и гостите на Казанлък експертите от предизборна коалиция „Експерти за Казанлък", предаде кореспондентът на радио „Фокус" - Велико Търново . Така в града до края на годината покритие ще има на територията на улица „Искра", улица „Генерал Скобелев" и централния площад „Севтополис". Така всеки, който има преносим компютър или мобилен телефон с достъп до интернет, ще може да използва безжичната връзка, като няма да може да сваля информация. Целта е да се осигури възможно най-бърз и лесен достъп до интернет на възможно по-голям брой потребители. Около 250 – 300 души ще имат възможност по едно и също време да ползват максималната скорост на връзката.
Днес експертите от „Експерти за Казанлък" организираха турнир с играта „Конкизтадор", в който участие взеха близо 30 младежи. Първото място си заслужи Васил Василев, за който експертите осигуриха награда – рутер за безжичен интернет. Второто място бе за Христо Ангелов, който получи английско-български тълковен компютърен речник. На трето място се класира Кольо Шейтанов. На него „Експерти за Казанлък" подариха енциклопедия „501 места, които трябва да посетиш".
„Виждайки потребността на хората, чрез тази наша поредна инициатива, искаме да премахнем границите за използване на интернет, като предоставим безжична връзка в центъра на града към глобалната мрежа.
Смятаме да заделяме и използване изцяло за подобни начинания заплатите на всички общински съветници от нашата листа, влезли в Общинския съвет. Бихме се радвали, ако всички политически партии и организации последват нашия пример", посочи Владимир Чучумишев – кандидат за общински съветник от листата на „Експерти за Казанлък". За тях можете да гласувате с бюлетина номер 11.

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: