Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Яне Янев: Покупко-продажбата на гласове ще се случи и в Казанлък

Покупко-продажбата на гласове ще се случи и в Казанлък. Това съобщи пред журналисти лидерът на партията Яне Янев, предаде репортер на Агенция "Фокус".

По думите на Янев оръжейната мафия в Казанлък има възможност да спечели изборите в града. „Там на изборите ще се явят никому неизвестни партии – като „Фаго", която се дирижира от човек с прякор Джингиза и който е известен като автоджамбазин. Той иска да вземе общински имот, който да продаде или отдаде на търговска верига.
Ще се явят и партии като „Чиста розова долина" и „Солидарност", както и коалиция „Експерти за Казанлък". Ако в Сандански спечели оранжерийната коалиция, сега в Казанлък може да спечели оръжейната коалиция", заяви Янев.
Екип на РЗС ще замине спешно за Казанлък, защото има сигнали, че продажбата на гласове вече е започнала.
Той допълни, че експерти от партия РЗС подготвят промени в Закона за политическите партии. В тях се предвиждат публични регистри на членската маса на партиите. Освен това партия, която няма поне от година легитимно общинско ръководство на конкретно място, да нямат право да се явяват на избори, предлагат експертите. Друга промяна е да няма регионални партии.

 

Агенция "Фокус"

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: