Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ЗА ЧЕТВЪРТА ГОДИНА НАП СТАРА ЗАГОРА ПИТА БИЗНЕСА В РЕГИОНА

За четвърта поредна година, в края на месец април, в Офисите на НАП в Стара Загора и Казанлък се проведе проучване за Качеството на обслужване. В него се включиха над 150 представители на малкия и среден бизнес: собственици на фирми, управители, счетоводители и упълномощени лица.

Основната цел на анкетата е да проследи нивото на информираност на бизнеса, степента на удовлетвореност на клиентите от предоставените услуги и условия за обслужване, основните канали за получаване на информация, причините за срещнатите затруднения, степента на ползване на Е-услугите предлагани от НАП и мнението на бизнеса след въвеждането на Единната сметка.
 По конкретни 7 критерия, анкетираните бяха помолени да оценят работата на служителите ни. Положително е, че над 35% от запитаните са предложили препоръки за подобряване на дейността ни.
Клиентите ни споделят своята удовлетвореност от плаващото работно време на Офиса от 08.00 до 18.00 часа, ползват активно Е-услугите на НАП, но биха желали още такива. Удовлетворени са от полученото обслужване, но имат леки забележки към материалната ни база. Качеството на работа на служителите ни е оценена със средна оценка 5. Трудностите, които срещат анкетираните са дължат най-често на: честата промяна в законодателството, липса на държавна подкрепа към малкия и среден бизнес, а други все още имат трудности в работата с единната сметка.
Усилията, които полагаме за по-добри партньорски отношения с бизнеса и по-качествено обслужване на клиентите дават резултат. Стремежът ни и занапред е да създадем условия за стимулиране на доброволното изпълнение на данъчно-осигурителни задължения, а ежедневния диалог с клиентите ни е базата за подобряване на работата ни.

Мариета Добрева

 

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж