Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ПРОВЕРЕТЕ ЗДРАВНИТЕ СИ ВНОСКИ ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ

Проверете здравния си статус през интернет, преди да посетите Офис на НАП. Съветът ни и е към всички българи, които се завръщат от чужбина за лятна ваканция или по друг повод. За проверката е необходимо да влезете в сайта на НАП в интернет на: www.nap.bg, или директно на https://inetdec.nra.bg/freesrvinfo.html, където са публикувани електронните услуги със свободен достъп.

За тях не се изисква електронен подпис или ПИК и можете да направите: „Справката за здравноосигурителния статус“, след въвеждане на ЕГН на лицето, и „Здравноосигурителния калкулатор“, за да пресметнете дължимите здравни вноски и начислените лихви за посочения от Вас период, за който същите са дължими.
Само през месец юни над 2300 клиента са направили справка за здравния си статус в Офисите ни в Стара Загора и Казанлък, а други 1500 са подали деклрация обр.7, в която са декларирали, че ще внасят сами здравните си осигуровки.
Над 500 са новите потребители на Е-услугите на НАП достъпни с електронен подпис и ПИК, за месец юни.
    Съветваме клиентите си да ползват и информационния телефон на НАП: 0 800 17 800, на който българските граждани могат да получат подробна информация за здравния си статус, и друга касаеща правата и задълженията им към държавата.

Мариета Добрева

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж